Reklama

Reklama

Tři středoškoláci najdou na internetu inzerát, prostřednictvím kterého jakási postarší dáma hledá partnery ke skupinovému sexu. Kluci jsou z toho hned celí pryč a rozhodnou se, že to zkusí. Vydají se k autorce inzerátu, ale vůbec nepočítají s tím, že je u cíle bude čekat něco jiného, než na co se původně těšili, a že se celá jejich cesta během krátké chvilky změní ve strašlivou noční můru. (AMC Czech)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (282)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No co si budem povidat, Red State je kravina. Mix mezi buranskou vyvrazdovackou (sice tu jsou nabozensky fanatici, ale vyjde to nastejno) a akcnakem o zasahu specialni jednotky. Vysledek je ten, ze se vcelku vtipne skupinka studentu dostane do rukou magoru, ktery si na ne zacnou chystat nadobicko, ale kdyz uz clovek ceka, jak se kdo pokusi zdrhnout, jak kdo nechutne chcipne a podobne, Smith prepne na akcnak a az do konce filmu se vicemene jen strili ze samopalu. Coz o to, rozhodne to je zajimavy spestreni, a je fajn, ze se s nejakejma smrtma Smith moc nesere a i ten sebevetsi sympatak bez milosti chcipne, vetsinou diky kulce do hlavy. Ale proste to jako celek moc nefunguje a spis to pusobi dojmem, ze Smithovi dosli napady, oni ostatne ani dialogy nejsou buhvijaky a to fuckovani se precejen casem omrzi. Ale i tak docela zabavna devadesatiminutovka, ktera na jedno skouknuti v pohode zabavi. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Bowling for Red State! Po osmi bezchybných kouscích stačily pouhé dva filmy k tomu, aby se z Kevina Smithe stala osina ve zřítelnici. Smith zajímavé myšlenky má, ale ty tentokrát marně hledaly formu. První hodina vyvolává svou náladou mrazení po celém těle, ale jakmile se ke slovu přihlásí pušky a kulomety stává se z Red State průměrná televizní báchorka s rádoby drsnými hláškami a kupou mrtvol na dvorku šumící vesele do ztracena. PS: Doufám, že Smith, po vzoru Stevena Soderbergha, svůj konec kariéry zase hezky odvolá - byla by to škoda rozloučit se s námi flákači, co (marně?) naháníme svojí Amy, dvěma naprosto průměrnými snímky a sportovním dramatem! ()

Reklama

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Překvapení: Viděl jsem dobrý film od Kevina Smithe. (To není ironie.) Kdyby Abina Coopera hrál Jeff Bridges, byly by ty čtyři hvězdičky úplně čisté. Nekompromisní záležitost jak ze 70. let. Haleluja! Naprosto chápu, že ne všichni ulítávají na nábožensko-masakrální tématice jonesovsko/mansonovského typu, ovšem komentář uživatele ricci.s vládne. (Úplně jsem si ho představil s pěnou u huby a vypoulenýma očima. Chudák prý strašně trpěl, protože "musel počúvať tie náboženské žvásty". Kdo ho k tomu asi nutil? Tihle rozzuření ateisti jsou tak legrační.) ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Až zas tak jiný Kevin Smith to nebyl. Téma Boha, ďábla a fuckování za každým druhým slovem si protlačil i sem a vlastně jsem se docela nasmála. Michael Parks coby charismatický, užvaněný vůdce sekty je výborný. Trefně nám to v závěru shrnul Johna Goodman: "Lidé se chovají divně, když si myslí, že na to mají právo. Ale dělají ještě horší věci, když jen slepě věří." Tyto zjevné pravdy mají větší problém vstřebat Američané se svým sklonem až fanaticky propadat náboženství, nás to až tak moc nerozseká, s takovými prdlouši by si naštěstí většina z nás hodně rychle vytřela prdel. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento film se o horror ani neotřel. Debilní film o pošahané sektě. Amatérská kamera, amatérské herecké výkony. Hnusný obraz a zvuk a to jsem měl BLU RAY. Nuda. Spíš Anti gayovská propaganda. Netuším však, co tím chtěl režisér říct? Sám se totiž oženil s chlapem.. Konec jsem si musel pustit zrychleně, jinak bych rozmlátil televizi. MEGAODPAD! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (17)

  • Film byl natočen za 25 dnů. (virus10)
  • Kevin Smith napsal roli Abina Coopera na tělo Michaelu Parksovi poté, co viděl jeho výkon ve filmu Od soumraku do úsvitu (1996). Také pronesl, že kdyby Parks roli nepřijal, film by nikdy nevznikl. (Vlado666)
  • Vzhledem k nízkému rozpočtu byly menší role ve filmu obsazeny kamarády a rodinnými příslušníky štábu. Nejmladší dceru náboženských fanatiků tak například hrála dcera kameramana Davida Kleina. (montana_cz)

Související novinky

Jste připraveni na mroží horor?

Jste připraveni na mroží horor?

18.07.2014

Kevin Smith, režisér osobitých komedií Clerks a Clerks 2: Muži za pultem, před pár lety razantně překopal svoji kariéru. Mimo chystaných Clerks 3 hodlá točit především zvrácené horory, přičemž v Red… (více)

Další smithovka bez Jaye a Boba

Další smithovka bez Jaye a Boba

08.07.2010

A taky bez vulgárního humoru a popkulturních odkazů. Po krimikomedii Poldové zkusí Kevin Smith další nový žánr – horor. Přesněji řečeno – politický horor. Projekt Red State není žádnou novinkou,… (více)

Brad Pitt v další adaptaci Homéra?

Brad Pitt v další adaptaci Homéra?

18.10.2008

Tentokrát si ale místo Achilla zahraje Odyssea. Ale pozor – logická úvaha, že by se mohlo jednat o pokračování antického velkofilmu Trója, je zcela mylná. Projekt studia Warner Bros. The Oddyssey,… (více)

Reklama

Reklama