foto

Ralph Garman

  • nar. 17.11.1964 (53 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 LEGO® Batman film
Tenkrát v Kalifornii
2016 Hollyweed (TV film)
Yoga Hosers
2015 Turbotarantule: Láva poraženým (TV film)
2014 Mroží muž
Všechny cesty vedou do hrobu
2013 Jay and Silent Bob's Super Groovy Cartoon Movie
2012 Méďa
2011 Krvavý stát
2010 Sharktopus (TV film)
2008 Oko dravce
2006 Other Mall, The (TV film)
Podvod (TV film)
2005 Family Guy Presents: Stewie Griffin - The Untold Story (video kompilace)
Maximální limit
1988 What Price Victory (TV film)

TV seriály

2018 Griffinovi (TV seriál)
Boy (Dog) Meets Girl (Dog) (S16E10)
2017 The Orville (TV seriál)
Cupid's Dagger (S01E09)
Americký táta (TV seriál)
The Bitchin' Race (S14E16)
Griffinovi (TV seriál)
Don't Be a Dickens at Christmas (S16E09)
Crimes and Meg's Demeanor (S16E08)
Foxx In The Men House (S16E02)
další epizody (14)
2016 Hidden America with Jonah Ray (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
How the Griffin Stole Christmas (S15E09)
Carter and Tricia (S15E08)
High School English (S15E07)
další epizody (14)
2015 Griffinovi (TV seriál)
A Shot in the Dark (S14E09)
Brokeback Swanson (S14E08)
Peter, Chris & Brian (S14E05)
další epizody (17)
2014 Griffinovi (TV seriál)
The 2,000-Year-Old Virgin (S13E06)
Turkey Guys (S13E05)
Brian the Closer (S13E04)
další epizody (17)
2013 Avengers - Sjednocení (TV seriál)
Maron (TV seriál)
Quick Draw (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Christmas Guy (S12E08)
Into Harmony's Way (S12E07)
Life of Brian (S12E06)
další epizody (19)
2012 Babble-On Begins (TV seriál)
Unsupervised (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt komika (S08E08)
Griffinovi (TV seriál)
Jesus, Mary and Joseph! (S11E08)
Friends Without Benefits (S11E07)
Joe's Revenge (S11E05)
další epizody (13)
2011 Griffinovi (TV seriál)
Do starého železa (S10E09)
Frajer Peter (S10E08)
Časový paradox (S10E05)
další epizody (14)
2010 Mad (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Cesta na Severní pól (S09E07)
Brian píše bestseller (S09E06)
Umíš mě uzemnit, Baby (S09E05)
další epizody (15)
2009 Cleveland show (TV seriál)
The One About Friends (S01E03)
Titan Maximum (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Business Guy (S08E09)
Dog Gone (S08E08)
Jerome Is the New Black (S08E07)
další epizody (14)
2008 Cavalcade of Cartoon Comedy (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Příběhy ze třetí (S07E06)
Tahle země není pro Ježíše (S07E02)
Láska bolí (S07E01)
další epizody (4)
2007 Griffinovi (TV seriál)
Peterova dcera (S06E07)
Padre de familia (S06E06)
Věřte, nevěřte, Joe má našlápnuto (S06E03)
další epizody (6)
2006 10 Items or Less (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Do uší ne! (S05E06)
Zachraňte vojína Briana (S05E04)
Zlo přichází do Quahogu (S05E03)
další epizody (13)
2005 Americký táta (TV seriál)
Threat Levels (S01E02)
Griffinovi (TV seriál)
Brian se vrací do školy (S04E15)
Peterova televize (S04E14)
Vzor nectností (S04E10)
další epizody (7)
2004 Dr. House (TV seriál)
2002 Griffinovi (TV seriál)
Hořká chuť slávy (S03E18)
2001 Griffinovi (TV seriál)
Mizerný čokl (S03E13)
Hrdina Chris (S03E12)
Ryba na suchu (S03E10)
další epizody (5)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Čarodějky (TV seriál)
Vždyt' ona je přece muž! (S02E05)
Ďábelská hudba (S02E04)
1998 Celebrity Deathmatch (TV seriál)
Sexcetera (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

2013 Starring Adam West

TV pořady

2012 Spoilers with Kevin Smith (TV pořad)
2003 The Joe Schmo Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace