Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Rozkošně ukecaná Rachel McAdams, skvělá hudba a pár krásných záběrů na krajinu - to jsou asi největší plusy tohoto snímku. Peña s Robbinsem zdatně sekundují a plynulost, se kterou střídají komediální scény ty dramatické je až neuvěřitelná. Rozhodně nejpříjemnější film za poslední dobu a veliká škoda, že se u nás podobné filmy nedostávají do kin - 80%. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekne natočený film o troch vojakoch,ktorí sa vracajú zo služby domov, aby potom spolu zažívali rôzne situácie, ktoré im vymyslel sám život. Tento film sám o sebe nie je dokonalý, ale ono sa naňho tak príjemne pozerá,že si ho jednoducho musíte zamilovať. A trojici ROBBINS, McADAMS a PEŇA to tak dokonale hralo...:-) ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Za týden šla jednotka do Mosulu a tam to schytala. Ten hajzl mě zachránil. Chtěl jsem si ho vzít domů jako oltář." Tři vojáci se vrací z války na skok domů a já bych na tom asi neviděl nic zajímavýho. Teda kdybych nebyl na vojně, protože tam jsou vztahy mezi lidma takový pevnější a tihle dovolenkáři jsou vyloženě sympaťáci - ukecaná naivka s prostřelenou pařátou, serža s děravým ptákem a veterán přepadenej latrínou. Mně s nima bylo podezřele dobře, i když myšlenku zajišťování bezpečnosti USA přepadáváním suverénních států na druhým konci světa jsem nikdy nepochopil. Asi jsem se měl líp učit. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Pohodové, nenásilné × ničím extra zajímavé. Příběhy tří vojáků, vracejících se domů, je sice zajímavé téma, ale ne tak moc. Něco se ve filmu děje, občas se vyděsíte, jak je něco takového může napadnout, občas se nudíte naprosto nelogickými věcmi. Film je to opravdu pohodový, ale to je asi tak všechno. K plusu může být sympatičnost všech tří hlavních postav. Snímek pro klidný večer. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Byla to pěkná a příjemná road movie. Sliboval jsem si od ní ale víc. Zůstalo tedy u toho pěkného a příjemného. Faktem je, že humor v tomto filmu byl a byl jemný a citlivý. Víc mi ale film bohužel nedal. Vlastně teď už ani nevím, jak film dopadl. Ale jak říkám, film to byl pěkný a nikomu jeho zhlédnutí opravdu neublíží. Herci byli také sympatičtí. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno