Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

Kri-kri odpad!

všechny recenze uživatele

90%?! Český národ definitivně ztratil veškerou soudnost i kulturní úroveň! Dlouho mi bylo záhadou, proč tahle infantilní a ničím nezajímavá pohádka je u českých diváků (a to i dospělých!) tolik populární a na ČSFD dokonce zaujímá přední pozici v žebříčku nejoblíbenějších seriálů. Až mi to konečně docvaklo! Češi jsou národem poslušných stádovitých ovcí a s hlavní postavou této blbůstky se nejspíš zosobňují, jinak si to opravdu nedovedu vysvětlit. Navíc je fakt, že TV stanice a vydavatelé DVD zásadně ušetří, neboť nemusejí pořizovat dabing. Nicméně, mě tato komerční němá imbecilita neoslovila ani v nejmenším, tudíž opět půjdu proti davu a hrdě zodpadňuji. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Bééé!" Tak konečně se ovce zbavily své nudné image bečících lenochů. Ovečka Shaun totiž dokáže vše kolem sebe řádně rozpohybovat, a to fyzicky i mozkově, takže o vychytralé nápady i zábavu je řádně postaráno. Zejména mě zaujalo, jak ty ovce řádí, ale při kontrole vždy spolehlivě spí. Potvory. Takže, i když nejsem žádným ortodoxním fandou oživlé plastelíny, tak tohle beru. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Absolutne genialni zalezitost. K dnesnimu dni ctyricet cca 7 minutovejch epizod a ani jedna neni slaba, samozrejme ne uplne vsechny jsou dokonaly, ale pod nadprumer nespadne zadna, v kazdym dile je nejaka zajimava zapletka a spousta vtipku na zasmani. Navic na plastelinu se desne prijemne kouka a sestava hlavnich hrdinu nema chybu. K tomu si pripoctete paradni, i kdyz misty zbytecne se opakujici hudbu a mame tu jeden z nejlepsich animovanejch serialu. ()

Maryinka 

všechny recenze uživatele

Člověk by řekl, že podobné "pohádky" z plastelíny jsou jen pro děti. Některé možná ano, ale tahle určitě ne. Pobaví se u ní nejen děti, ale i celá rodina včetně otce s velice náročným smyslem pro humor (vlastní zkušenost). Kdo někdy viděl Ovečku Shaun, ten rozhodně nemůže říct, že to je průměrná blbina pro děti. Já moc pohádky nesleduji a obzvlášť proto jsem ráda, že jsem na tento skvost narazila. Každý díl naplněný maximem vtipu a legračních scének, při kterých se vůbec nemluví, za což jsem ráda, neboť dle mého názoru by to celkový dojem jen kazilo. Samotná ovečka, jakožto hlavní postava, je to nejroztomilejší stvoření, co jsem kdy viděla, a to dokazuje i fakt, že ji mám na pozadí svého PC. Tohle se tedy tvůrcům vážně povedlo. ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele

Úžasná zábava najmä pre najmenších. Je priam komické že detský seriál kde sa nehovorí je na takých vysokých priečkach. No ja určite viem prečo. Nezabudnuteľná animácia a skvelý humor, ktorý pobaví každého. Moje detstvo bolo v podstate Veselá farma, ...A je to!, Tučniaky z Madagaskaru, Tom a Jerry a ešte mnoho ďalších. Odporúčam každému kto má dieťa/deti, pretože zabavia sa aj deti a aj vy. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)
  • V tejto epizóde je použitá hudba z Rossiniho opery "Straka zlodejka". (lemonova)
  • V této epizodě se neobjeví pes Bitzer. (Aknah)

Reklama

Reklama