Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Jediný dôvod, prečo nenapálim do plných, je, že tento animák patrí skôr do kategórie detských a tým pádom bez nejakej významnej pointy. Avšak na druhej strane je to seriál nádherný, milý a hlavne neskutočne funny, pričom ja som sa pri pár epizódach tak rehotal, že konec. Skvelý unikátny motív čiernej plastelínovej ovce a jej kumpánov. A tie prasce, z tých som nemohol. Nevidel som ešte všetky série, ale na tú poslednú sa maximálne teším. Tento seriál je proste cool, tak ako cool je samotný Shaun. 85 % ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

víceméně náhodou při přepínání odpoledních nicotných pořadů jsem narazil na jeden díl v rámci "Hřiště 7"... musel jsem to prostě hned hodit do vyhledávače, protože Shaun the sheep vypadala velmi slibně... kraťoučké, chytré, sympatické, vtipné. po chvíli závislost jako blázéééé ééé éé ééé bééé ééé ééé n100% ()

Reklama

M0NCA 

všechny recenze uživatele

Pro plastelínu mám slabost od dětství. Moc dobře nechutná, ale něco na ní bylo... Došlo mi sice až postupem času, že když nesmícháte všechny barvy dohromady a nenalepíte pod stůl tak, aby to rodiče nenašli, může vzniknout něco stejně roztomilého, zábavného a přitom geniálního, jako je Shaun, zato bylo moje vzezření silnější a já můžu slíbit, že moje děti na Shaunovi jednou vyrostou. Spolu s Krtečkem, samozřejmě :) ()

natalie15 

všechny recenze uživatele

Tak na toto sa človek môže pozrieť vždy! A o zábavu má postarané:-) Ovečka Shaun je seriál ktorý rieši normálne veci veľmi milou, zábavnou a originálnou cestou. A ja som nevedela že ovce sú tak inteligentné! :-) Ovečke Shaun tie nápady asi nikdy nedojdu, a to ma len teší! Každý diel je veľmi zábavný a milý, a ja som sa do dobrodružstiev týchto ovečiek zamilovala. Niektoré diely sú nezabudnuteľné - napríklad ako tá tučná ovca chudla, ale o tom ako farmár zobral macka tej malej ovečke a tá potom celý čas plakala, chúďa. A Bitzer! To je asi moja druhá najobľúbenejšia postava po Shaun... to ako stále pije kávu... Amen. Krásny, milý, inteligentný a zábavný seriál. 95%. ()

Rajczatko 

všechny recenze uživatele

"Kapánek" pozměněný námět Wallace a Grommita mě nejdřív nutil přistupovat k seriálu se skepsí, protože jsem veliký fanda W&G, ale po asi pěti sekundách jednoho z dílů, který nám pustil náš fyzikář na gymnáziu v jedné z posledních hodin roku jsem si okamžitě seriál zamiloval :-) Je to nesmírně zábavné a milé, a i přes to že jedinou dabovanou částí je úvodní písnička, protože v žádném z dílů nepadne ani slovo, všechno nahrazuje bečení, štěkání a huhlání, je to rozhodně dílko, které zaujme naprosto jakýkoliv vzorek populace. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • V tejto epizóde je použitá hudba z Rossiniho opery "Straka zlodejka". (lemonova)
  • V celém seriálu nezazní žádné dialogy. Hlavní postava komunikuje výhradně bečením a své myšlenky vysvětluje kreslením diagramů. (philip.j.fry)
  • V této epizodě se neobjeví pes Bitzer. (Aknah)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno