Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

boombang 

všechny recenze uživatele

Neskutečně vtipné, mám přímo záchvaty smíchu, a to i po dvacátém shlédnutí. Roztomilá a chytrá ovečka, ostatní ovce, u nichž člověk nikdy neví, kolik jich je, snaživý pes, který to vždycky odskáče, naprosto sviňská prasata a k tomu všemu nešikovný a neustále překvapovaný farmář. Za takovou legraci je pět hvězd málo. Moje nejoblíbenější epizoda je asi ta s lepidlem. Bééé! ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je luxusní záležitost a docela lituji malé děti, že tohle nemůžou sledovat jako Večerníček a jde to pouze velmi brzo ráno, kdy ještě moc nevnímají. Super je, že si k tomu můžeme sednout doma úplně všichni od nejmenších po nejstarší a stejně se řehtáme na celé kolo. Kdybych měl vypíchnout nejoblíbenější postavu, pak by to byla ta tlustá ovce, která všechno sežere a pohltí úplně vše. No a nesmím zapomenout na prasata, která se objevují zřídka, ale když tam jsou tak to stojí za to... Paradní plastelínová akce! ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Z němého ovčího života na anglickém venkově jsem viděl jen pár epizod a kdybych nevyrůstal s rostoucí láskou k typicky britské plastelínové animaci, tak bych pravděpodobně nad Ovečkou Shaun zcela zanevřel. Nedávno jsme ale doma zkusili druhý "celovečerák" a ten dokázal značně pobavit i čtyři dospělé lidi. ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

100% beeeeeee °°b Jelikož jsem viděl jen 1. serii, tj. prvních 20 dílů, mohu o nich krátce poreferovat. //// 1.díl Off.the.baa! - ovce hrají fotbal s hlávkou zelí, klidný průběh narušují prasata, která na hlávku dostala chuť //// 2. Bathtime - nadchází čas koupele, jenže došla teplá voda //// 3. Shape.up.with.Shaun - jedna ovečka nám moc přibrala a Shaun jí musí dostat zpátky do formy //// 4. Timmy.in.a.tizzy - boj o hračku pro malou ovečku //// 5. Scrumping - boj o jablka Ovce vs. Prasátka //// 6. Still.life - umělecké ovce nám něco namalují //// 7. Mower.mouth - nenažraný kozel //// 8. Take.away - ovce kupují pizzu //// 9. The bull - Shaun jako toreador //// 10. Saturday.night.Shaun - ovčí diskotéka ve stodole //// 11. The kite - přiletěl drak //// 12. Little.sheep.of.horrors - hororový díl //// 13. Buzz.off.bees - zabijácké včely útočí //// 14. Fleeced - je čas stříhat vlnu! //// 15. Shaun.shoots.the.sheep - Shaun fotografem //// 16. Big.top.Timmy - přijel cirkus a ztratila se nám jedna ovečka //// 17. Fetchin - farmář odjel a ovce nám zdivočely //// 18. Mountains.out.of.molehills - protivný krtek //// 19. Whos.the.mummy - Shaun matkou :) //// 20. Things.that.go.bump - noc plná hrůz ()

Kri-kri odpad!

všechny recenze uživatele

90%?! Český národ definitivně ztratil veškerou soudnost i kulturní úroveň! Dlouho mi bylo záhadou, proč tahle infantilní a ničím nezajímavá pohádka je u českých diváků (a to i dospělých!) tolik populární a na ČSFD dokonce zaujímá přední pozici v žebříčku nejoblíbenějších seriálů. Až mi to konečně docvaklo! Češi jsou národem poslušných stádovitých ovcí a s hlavní postavou této blbůstky se nejspíš zosobňují, jinak si to opravdu nedovedu vysvětlit. Navíc je fakt, že TV stanice a vydavatelé DVD zásadně ušetří, neboť nemusejí pořizovat dabing. Nicméně, mě tato komerční němá imbecilita neoslovila ani v nejmenším, tudíž opět půjdu proti davu a hrdě zodpadňuji. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)
  • V této epizodě se neobjeví pes Bitzer. (Aknah)
  • V tejto epizóde je použitá hudba z Rossiniho opery "Straka zlodejka". (lemonova)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno