Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

corbeau 

všechny recenze uživatele

Opravdu perfektní plastelíňák. Ten kdo používá rčení jít jako stádo ovcí asi neviděl ani jeden díl, protože tyhle bílý vykulený potvory jsou všechno jen ne zpořádaný. A pak tu jsou prasata - hip hopeři, ovčácký pes, co ovcím pomáhá, místo aby je hlídal a fakt ujetej farmář. A ta malá ovečka s dudlíkem, ta je prostě neodolatelná. 95% ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Ardmanů prostě nápady nedojdou snad nikdy. Navíc plastelínovou animací jdou stále tak trochu proti proudu, ale když ona má svoje úžasné kouzlo a když si navíc představíte tu dřinu, co je za každým okýnkem filmu, tak je jasné, že ti, kdo se na tom podílí to dělají s naprostou láskou. A proto jejich příběhy mají srdce, jsou hravé a jako bonus v nich najdete neskutečné možství malých vychytávek (třeba tlustou ovci, jejíž vlna pohltí cokoliv, co do ní spadne a pak se z ní stává solidně vybavené vetešnictví, spolknutý CD přehrávač, koktejl u bazénu, ovce skládající rubikovu kostku při rabování stanu, nebo třeba když se ovcím dostane do ruky štětec a malířské plátno). Prostě u ovce Pižly (předpokládám, že je to ona) musí pookřát každá duše a je radost jí sledovat. Béééé! ()

Reklama

Nonna 

všechny recenze uživatele

S tímhle báječným seriálem jsem se setkala prvně v Praze, na návštěvě u kamaráda Agnara, ,t.č. studenta FAMU z Islandu. Pouštěl si, tehdy nově vzniklou, Ovečku na internetu a prorocky tvrdil :"Tohle u vás v Čechách bude slavný tak za pět let a dobude to svět." Měl pravdu. Dnes už narazím na Ovečku v každém obchoďáku (baťůžky, plyšáci, polštáře, trička......), nicméně je to snad jediná filmová postavička, která mi svým vzezřením nepřijde kýčovitá, spíš naopak - okamžitě si vybavím její poťouchlé činy a těším se na dosud neviděné díly. Akční a vynalézavá Ovečka i její kamarádky a psí hlídač, jsou prostě k popukání, zvlášť, když společně zabojují, aby jim na nápadité lumpárny nepřišel jejich přitroublý a přisleplý majitel. Nádhera. ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele

Úžasná zábava najmä pre najmenších. Je priam komické že detský seriál kde sa nehovorí je na takých vysokých priečkach. No ja určite viem prečo. Nezabudnuteľná animácia a skvelý humor, ktorý pobaví každého. Moje detstvo bolo v podstate Veselá farma, ...A je to!, Tučniaky z Madagaskaru, Tom a Jerry a ešte mnoho ďalších. Odporúčam každému kto má dieťa/deti, pretože zabavia sa aj deti a aj vy. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Mě osobně to moc nebere, ale veškeré děti okolo mně, to zbožňují. Ať už se jedná o mé sourozence, nebo o děti mých známých. Všechny když se pustí Ovečka Shaun, sedí před televizí s pusou dokořán, a nemohou z ní spustit oči. Mně se líbí námět, o podnikavé ovečce která vždycky něco provede, a pak se to snaží nějakým způsobem napravit. Je to trochu absurdní, ale opravdu je tam většinou čemu se zasmát. Navíc Shaun stejně jako Gromit (od stejných tvůrců) má velmi dobře zvládnutou mimiku, což je zdrojem těch nejlepších vtipů. Navíc to má pěkný švih, a není to úplně pitomé. Což je v dnešní tvorbě věcí pro děti slušná změna. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • V této epizodě se neobjeví pes Bitzer. (Aknah)
  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)
  • V celém seriálu nezazní žádné dialogy. Hlavní postava komunikuje výhradně bečením a své myšlenky vysvětluje kreslením diagramů. (philip.j.fry)

Reklama

Reklama