Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

Wally 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je luxusní záležitost a docela lituji malé děti, že tohle nemůžou sledovat jako Večerníček a jde to pouze velmi brzo ráno, kdy ještě moc nevnímají. Super je, že si k tomu můžeme sednout doma úplně všichni od nejmenších po nejstarší a stejně se řehtáme na celé kolo. Kdybych měl vypíchnout nejoblíbenější postavu, pak by to byla ta tlustá ovce, která všechno sežere a pohltí úplně vše. No a nesmím zapomenout na prasata, která se objevují zřídka, ale když tam jsou tak to stojí za to... Paradní plastelínová akce! ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Jediný dôvod, prečo nenapálim do plných, je, že tento animák patrí skôr do kategórie detských a tým pádom bez nejakej významnej pointy. Avšak na druhej strane je to seriál nádherný, milý a hlavne neskutočne funny, pričom ja som sa pri pár epizódach tak rehotal, že konec. Skvelý unikátny motív čiernej plastelínovej ovce a jej kumpánov. A tie prasce, z tých som nemohol. Nevidel som ešte všetky série, ale na tú poslednú sa maximálne teším. Tento seriál je proste cool, tak ako cool je samotný Shaun. 85 % ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Geniální zábava pro malé i velké. Ikdyž je kvalita dílů kolísající jedná se o výbornou a nápaditou zábavu, u které se člověk od plic zasměje. Stupidita ovcí zde byla vyvedená do extrémně zábavné míry a jen pouhý pohled na ně vyvolává salvy smíchu. Navíc jako obrovské plus považuji fakt, že se zde nemluví a vše se vyjadřuje jen zvuky. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto sa Angličanom naozaj podarilo. Vtipný, zábavný, roztomilý, krásne animovaný seriál krátkych príbehov o chytrej, vynaliezavej "Ovečke Shaun". Tá žije, spoločne so svojimi družkami, na kľudnej, veselej farme, kde ich stráži ovčiarký pes Blitzer. Ten sa však zväčša pridá ku ich vylomeninám a všetko sa ešte viac vygraduje. Profesionalné plastelínové animácie, vychytané detaily, vtipný nadhľad a svieži humor zaujme aj dospelého diváka. **** ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele

Úžasná zábava najmä pre najmenších. Je priam komické že detský seriál kde sa nehovorí je na takých vysokých priečkach. No ja určite viem prečo. Nezabudnuteľná animácia a skvelý humor, ktorý pobaví každého. Moje detstvo bolo v podstate Veselá farma, ...A je to!, Tučniaky z Madagaskaru, Tom a Jerry a ešte mnoho ďalších. Odporúčam každému kto má dieťa/deti, pretože zabavia sa aj deti a aj vy. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)
  • V této epizodě se neobjeví pes Bitzer. (Aknah)
  • V celém seriálu nezazní žádné dialogy. Hlavní postava komunikuje výhradně bečením a své myšlenky vysvětluje kreslením diagramů. (philip.j.fry)

Reklama

Reklama