Reklama

Reklama

Obsahy(1)

B-kult 100% svobody + 100% zábavy! Tygřice k vám přicházejí z doby, kdy ještě nebyl problém obsadit do jednoho filmu čtyři nejkrásnější ženy světa. Tehdy se zkrátka dalo jen tak koukat, nic neřešit a pouze si film užívat. Nyní můžete znovu objevit poklidnou atmosféru konce sedmdesátých let. Tygřicím zapomenutí nehrozí a vždycky se k nim můžete vracet. Kdyby pro nic jiného, tak pro neopakovatelnou krásu hvězd jménem Monica Vitti, Ursula Andress, Laura Antonelli a Silvia Kristel. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Ruut 

všechny recenze uživatele

Příliš mnoho drobných etud ze života, příliš málo smyslnosti, příliš na tomto zapracoval zub času. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Síce sa v tomto poviedkovom filme ukázalo veľa vtedajších slávnych herečiek, akosi sa to minulo účinku. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Na chvilku vypněte a vychutnejte si pohodovou atmosféru Tygřic a let sedmdesátých. Podle mě zub času moc nezapracoval, ale je pravda, že topmodelky tenkrát vypadaly poněkud jinak. Pokud to někdo nepřenese přes srdce, tak má hold smůlu. Tygřice jsou smyslné, vypočítavé a plné humoru. Mezi jednu z mých oblíbených částí patří velmi krátká scénka o přivýdělku v autoservisu. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Příjemný povídkový film, který zpracovává různá sexuální témata a vše bere s komediálním nadhledem. Není to nic úchvatného, ale i po těch letech je film pohodová podívaná. B-kult si sice představuji malinko jinak, ale budiž. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dost zbytocny taliansky bezdejovy film. Nejde ani o art a la  Bergman ci Tarkovskij. Jo, to si myslim, ze reziser Zampa sa  prilis hra na Bergmana, Tarkovskeho alebo Antonioniho   : 50 % ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Osm povídek s více či méně lechtivou a smyslnou nádivkou. Některé jsou výborné, ale celkový dojem je průměrný. MAMMA MIA je skvělý výkon najaté prostitutky (elegantní Monica Vitti) jako obhajující matky záškoláka u ředitele školy (Roberto Benigni). Nádherně se do své role položila. SKOŘÁPKY o páru zlodějů Marii (dobrá Monica Vitti) a Angelovi (Michele Placido), kteří se neustále pokouší navzájem převést ve své kořisti, cokoliv je dovoleno. PODNIKATELKA o marném snažení hudebního skladatele (José Sacristán) dostat do postele velmi vytíženou podnikatelku (půvabná Laura Antonelli). MLADÁ ŽENUŠKA o uzurpované ženě (Sylvia Kristel), která uteče svému despotickému vzdělanému muži (Enrico Beruschi). PONĚKUD CHMURNÉ ODPOLEDNE o ženě (Laura Antonelli) neustále sužované svým žárlivým manželem (José Luis Lopéz Vázquez) a řešící vše chladnokrevně a radikálně. NA PROCHÁZCE o exhibicionistce (Ursula Andress) přinášející značné zisky autoopravně. ARAB o muži jménem Fiorini, vydávající se za Araba (Orazio Orlando), který hned několikrát poslouží jako obětní beránek zločinů smyslné lady (půvabná Sylvia Kristel). Jedinou odměnou za tolik let ve vězení je nadpozemský sex. VDOVA eroticky smyslné probuzení čerstvé vdovy (Ursula Andress) prostřednictvím fotografa (Michele Placido). ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Výborný povídkový snímek, který se skládá z několika drobných, různě dlouhých epizod. Společným prvkem je ale vždy krásná smyslná žena, která vždy dosáhne toho, co chce a dokáže s muži manipulovat, jak se jí zlíbí. Film disponuje opravdu pohodovou, lehce erotickou atmosférou, která diváka doslova strhne. Všechny jednotlivé epizody doprovází velice příjemný humor, který vyústí vždy vtipnou pointou. Scénky mají různou úroveň, objeví se zde i dva slabší kousky, ale dohromady tvoří povedený celek. Herecky i režisérsky je počin velmi zdařilý a objevuje se zde řada krásných hereček v čele s Laurou Antonelli, Monicou Vitti a Urshulou Andress, která si mimochodem střihla sice odlišnou, ale neméně zajímavou roli ve snímku The Mountain of the Cannibal God, který mě také velmi zaujal. I přes drobné zakopnutí dávám s čistým svědomím plný počet, protože Tygřice je jedním ze snímků, na kterých se čas nepodepsal a ani nemůže, protože ústřední motiv je věčný a rád se ke snímku zase vrátím. ()

Brejlil odpad!

všechny recenze uživatele

Italská verze českých Kameňáků, která šla ještě dále a rezignovala na nějakou dějovou linku. Naprostou zbytečnost nezachraňuje nic. ()

marti 

všechny recenze uživatele

Taliansky poviedkový film, kde v hlavných úlohách bol čierny humor, vtipná pointa a nerovné skarikované vzťahy medzi pohlaviami bol pomerne často na programe kín v bývalom Československu. Bohužial, tento patrí medzi slabšie, a až na pekné herečky veľa toho neukáže. ()

corax8 

všechny recenze uživatele

Špatný povídkový film. Ve všech příbězích je patrná snaha o humor, většinou se ale moc nedaří. Kromě dvou vyjímek a to příběhu s náhrdelníkem a s podnikatelkou. ()

Sejkorka 

všechny recenze uživatele

Navážu zdola na Ruuta. Dávám taky 2* , ale mám trochu jiný důvod. Projel jsem to letem světem, zklákán obsazením, pochopitelně. Už to samo o sobě stálo za to. Ne kvůli vnadům těch čtyř sexbomb, ale spíše připomenutí. Např. na Emanuelu jsem úplně zapomněl, i když to byl kdysi velký hit. Nebo komediální sklony Monici Vittiové. Jeslí mimika, gestikulace dokáže rozesmát i v roli jeptišky. Uživatel tomtomtoma uvádí super přehled jednotlivých povídek. Jak říkám, letem světem jsem ani některý děj nemohl pochopit. 50% zaokrouhleni dolů (i s ohledem na jiné filmy, kterým jsem dal 3*) ()

Reklama

Reklama