Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V ulicích New Yorku začíná řádit sériový vrah, který u obětí zanechává básně popisující jeho hrůzné činy. Případ dostávají na starost dva ostřílení detektivové (Robert De Niro a Al Pacino), přičemž se ukazuje, že hříšník se může skrývat i v řadách policie. (Satan)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (302)

claudel 

všechny recenze uživatele

Velmi těžce se mi opětovné setkání Ala Pacina a Roberta de Nira hodnotí. V temném a téměř prázdném kině jsem v důsledku dvoudenní absence spánku usnul, takže si pamatuji začátek a konec. Ale v hlavní pointě jsem se chytil, ale připadala mi až příliš okatá. Škoda, Al Pacino je vedle Johnny Deppa můj nej nej nej herec a v kombinaci s de Nirem to mohlo dopadnout mnohem lépe. Přesto nejsem zcela objektivní, nevím však, zda si do francouzštiny přeloženo jako "La loi et l´ordre" zopakuji. ()

HOCKEYKA 

všechny recenze uživatele

Tento film je možno dobrý pre Donnieho Wahlberga,ale ako si vysvetliť účasť De Nira a Pacina,keď im po prečítaní scenára muselo byť obom naprosto jasné,že to bude prepadák?Postavy im charakterovo nesadli,navyše boli neuveriteľne slabo zahrané,akoby sa človek díval na béčkový film s druhotriednymi hercami.Slabučký scenár,ktorého jedinou zvláštnosťou je jeho absurdná nelogickosť a dhé-predlhé pasáže plné zívajúcej nudy si zalúži vypískať,rovnako, ako jeho autor.Najradšej by som to šupla do odpadu,ale to by som asi musela zmeniť aj moju hereckú Top-10tku.Radšej si urýchlene pozriem Neľútostný súboj a pokúsim sa čo najskôr zabudnúť na tento frustujúci zážitok.Dúfam,že sa tak skoro nezopakuje, ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodně zralí šedesátnící Al Pacino a Robert De Niro se rozhodli že si možná ještě naposledy zahrají ve společném filmu, po 13 letech od kultovního Nelítostného souboje. Musím říct že věk nezastavíme nikdo, tady už pánové nemají mnoho co divákovi sdělit. Překvapení se na konci zase tak moc nekoná, myslím že film dává časem tušit, kdo že je tím "oprávněným" vrahem. Koukat se na film rozhodně dá, ale jedná se pouze o celkem solidní průměr. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ak by išlo o film so Stathamom a povedzme Grillom v úlohách, ktoré stvárnili De Niro a Pacino, išlo by o fajn nenáročnú policajnú oddychovku. Odpustili by sme jej aj zvrat na konci a všetky filmárske neduhy, ktorých je tu neúrekom. Slabé dialógy, béčkové spracovanie, odfláknuté finále a celková tuposť. Dokonca ani ústredné herecké duo nepodáva lepšie výkony než Lequizamo a Wahlberg. S odstupom času sa očakávania značne znížili, keďže je film už všeobecne považovaný za nepodarok, takže aj to hodnotenie treba chápať v rámci guilty pleasure, skutočne asi žiaden nový divák od Righteous Kill neočakáva druhé Heat. 50% ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dlho som film odkladal. Odradili ma zlé recenzie i nízke hodnotenie a musím dať za pravdu. Keď sa stretli velikáni DeNiro a Pacino vo filme Heat, bola to udalosť, ktorá vošla do dejín kinematografie. Od tohto filmu boli očakávania veľké, ale meno J.Avnet ani scenár žiaden sviatok nezaručovali, a tak sa aj stalo. Asi najviac sa čudujem Pacinovi, ktorý s Avnetom spolupracoval tesne pred týmto projektom na priemernom filme 88 minút. Zmysel mi to dáva jedine tak, že prikývol skôr, ako videl scenár. Kde sú tie časy, keď bol takmer každý film s De Nirom a Pacinom zaručený hit? Dnes, čo film - to prepadák. Najhoršie na tom je, že sa na tomto filme aj herecky prezentovali skôr priemerne, vôbec som nemal pocit, že toto sú dvaja najuznávanejší herci na svete. Na vine sú viacerí. Scenárista, režisér, ale aj Pacino s De Nirom. S takým menom si musím presadiť aj niečo svoje. Záver filmu je úplne nelogický a ťažko uveriteľný. Neverím, že parťák odpíše parťáka, s ktorým pracuje celý život behom jednej minúty... Odbachol si grázlov? Dobre si zrobil, choď s pánom bohom. Ja poviem, že si mi ušiel... Lepšie nie? Slabý priemer. 50%. ()

Galerie (140)

Zajímavosti (13)

  • Al Pacino si odnesl nominaci na Nejhoršího herce v hlavní roli na Zlatých malinách. (Petr23)
  • Rooster (Al Pacino) na začátku filmu zmíní amerického šachistu Roberta "Bobbyho" Fischera, který se v roce 1972 stal mistrem světa, když porazil Borise Spaského z SSSR. O životním příběhu Bobbyho Fischera byl natočen film Tah pěšcem (2014). (Matej.Mirejo)

Související novinky

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (více)

Reklama

Reklama