Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cestou v letadle je Sheldon poněkud vyděšený z toho, že Penny stále navštěvuje toaletu. Obává se, že trpí nakažlivou nemocí. A tak musí Penny a Leonard s pravdou ven... (TV Prima)

Recenze (55)

DaUr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakkoliv poslední dvě tři série hraničily s utrpením a člověk na to koukal jen ze setrvačnosti a zvědavosti, finále se povedlo ukočírovat na výbornou. Pátá hvězda je tu sice spíše z nostalgie a některé linky si zasloužily více pozornosti (což je ale chyba spíš předchozích epizod, které čas k tomu určený plýtvaly horem dolem), nicméně je potěšující, že se seriál v samém závěru vrátil ke svým kořenům a dokázal důstojně zakončit úctyhodnou dvanáctiletou cestu. ()

Jan.Cada1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tímto bych se chtěl rozloučit s jedním se svým nejoblíbenějších seriálů. Těch hodin, co jsem se upřímně nasmál... Poslední epizoda byla prostě fantastická. Už jen intro, které nás provedlo stěžejními chvíli seriálu, mě připomnělo, jak tento seriál doopravdy miluju. A u proslovu Sheldona i ta slzička ukápla. TBBT, díky, žes tu se mnou byl. Sbohem. ()

Reklama

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlouha leta muj oblibeny serial, ale nejak v roce 2018 jsem skoncila a k dokoukani cele serie se vratila az ted. Se slzou v oku jsem koukala na uvodni retrospektivni sceny... Je to krasne a dustojne zakonceni, jen toho Raje mohl, nejak dotahnout, ale takhle to v zivote chodi, ne kazdy ma ten svuj happy end v ten cas kdy jini. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První 3 série jsou absolutní top. Dejme tomu do osmé série to nebylo zbytečné a od desátý série je to nesledovatelné. Sheldon se změnil v obyčejného člověka, nesnáším Howardovi haranty. Stupidní a naprosto debilní postavu Berta, co to jako je, proč tam vůbec kurva je. Z geekovskýho nářezu se stala posraná rodinná telenovela. Dokonce i ten Sheldon se musel o Nobela dělit s tou krávou. Zatímco konec HIMYM jsem obrečel a měl plno pozitivních emocí, tohle mě jenom nasralo. Sračka. ()

higuain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Big Bang byl kdysi top sitcom a jestli smích opravdu prodlužuje život, tak mu možná i vděčím za pár let navíc. Bohužel, jak to tak bývá, postupně se vyčerpal. Osobně jsem toho názoru, že konec seriálu měl nastat už pár sérií nazpět, stále poměrně vysoká sledovanost v USA ho ale držela naživu i přes již dlouho pokulhávající kvalitu. Poslední série to nijak nevytrhla, samotný finále se nicméně povedlo a seriál zakončilo velice důstojně, s dostatkem nostalgie i humoru. Škoda jen, že to nebylo o pár let dřív. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Kaley Cuoco (Penny) se nechala slyšet, že po přečtení scénáře k poslední epizodě vůbec nemohla usnout a celou noc probrečela. (Duoscop)

Reklama

Reklama