Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cestou v letadle je Sheldon poněkud vyděšený z toho, že Penny stále navštěvuje toaletu. Obává se, že trpí nakažlivou nemocí. A tak musí Penny a Leonard s pravdou ven... (TV Prima)

Recenze (55)

SamVimes

všechny recenze uživatele

S Big Bangem jsem to zabalil už před pár sezónami, když se z něj stával čím dál tím víc obyčejný vztahový sitcom a frekvence povedených vtipů povážlivě klesala. Teď jsem ale dal dvojdílné finále a byl jsem příjemně překvapen. Zabývá se dvěma docela zajímavými tématy - jednak určitá konstantnost toho, že nic není konstantní, a jednak to, že se Sheldon k ostatním nechová moc hezky a jak to vlastně můžou vydržet. Mezitím padají hlášky, jež převážně trefují terč (když už ne přímo střed), dojde na pár odkazů na staré running gagy, potěší nečekané cameo a úplný závěr dokáže i dojmout. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dnes jsem náhodnou tuhle epizodu viděl poprvé od premiéry... A dokonalost! Po letech seriál odkázal na všechny ty roky, tolik poprvé, jakoby tohle bylo v šuplíku už několik let.. Finální řeč Sheldona považuji za dost možna nejlepší seriálovou scénu, jakou jsem kdy viděl! Děkuji za ty roky! Slzy tečou a tečou... P.S. Když Vám nakonec zakomponují i Vaši nejoblíbenější herečku, už není možné jít výše! ()

Reklama

borec999

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mála seriálov, ktorý sa podarilo dôstojne a veľmi pekne ukončiť. Nehovorím že mi Big Bang Theory nebude chýbať. No pri záverečnej scéne v obývačke som mal úprimne pocit, že koniec je správnym rozhodnutím. Dejové linky sa uzavreli, postavy vyvinuli a tvorcovia nám povedali všetko čo chceli a mali. PS: Prejav Sheldona musel dojať každého fanúšika... 100% ()

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano. Takhle by měl končit seriál, který se stal legendou již během své první, druhé sezóny. Pominu výkyvy kvality dílů v druhé půlce sitcomu, protože udržet laťku v nadprůměru dokázala snad jen MASH. Tato epizoda, plně navazující na předešlou, úžasně uzavírá 12 let příběhů partičky přátel sestavené kolem geniálního, leč podivínského či autistického Sheldona Coopera. Jako tečka za TBBT to nemohlo proběhnout lépe. Snad až na Raje se každý dočkal svého vytouženého a poslední Sheldonův proslov musí dojmout každého fanouška seriálu. Krásný tok emocí a jistý pocit prázdnoty z toho, že jednomu z nejlepších sitcomů odklepla poslední klapka, provází diváka u závěrečné scény i titulků. ()

higuain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Big Bang byl kdysi top sitcom a jestli smích opravdu prodlužuje život, tak mu možná i vděčím za pár let navíc. Bohužel, jak to tak bývá, postupně se vyčerpal. Osobně jsem toho názoru, že konec seriálu měl nastat už pár sérií nazpět, stále poměrně vysoká sledovanost v USA ho ale držela naživu i přes již dlouho pokulhávající kvalitu. Poslední série to nijak nevytrhla, samotný finále se nicméně povedlo a seriál zakončilo velice důstojně, s dostatkem nostalgie i humoru. Škoda jen, že to nebylo o pár let dřív. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Hláška „naše děti budou chytrý a nádherný“ odkazuje na epizodu Pilot (2007). (Duoscop)
  • Kaley Cuoco (Penny) se nechala slyšet, že po přečtení scénáře k poslední epizodě vůbec nemohla usnout a celou noc probrečela. (Duoscop)

Reklama

Reklama