Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Peter Gaulke a jeho partner Fred Wolf se zoufale snaží podpořit sledovanost televizního seriálu Skandály ze života zvířat, který původně moderoval Peterův otec. Zachrání je expedice do divočiny?  Poté, co oblíbený televizní seriál Skandály ze života zvířat převezme po populárním moderátorovi jeho syn Peter Gaulke, sledovanost začne záhy klesat. Není divu, protože Peter a jeho partner Fred jsou sice zvířecí nadšenci, ale jen to pro vysílání dobré show nestačí. Když už to vypadá, že pořad definitivně zajde na úbytě, dvojice se rozhodne, že musí přijít s něčím „opravdu velkým“, aby jej zachránila. Co kdyby se pokusili vystopovat tajemného nepolapitelného tvora, který se ukrývá v jeskyních uprostřed džungle, a odhalili tak největší tajemství přírody? Vydají se proto ještě se dvěma členy filmového štábu do jihoamerické divočiny, ale jejich expedici od samého počátku provázejí nejrůznější katastrofy. Hlavní role v americké komedii režiséra Freda Wolfa hrají Steve Zahn a Allen Covert. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Rodin 

všechny recenze uživatele

Asi jsem nebyl v tom správném rozmaru, či co. Ten film je naprosto brutální nuda, osvícená asi tak dvěma opravdu vtipnými scénami. Za atmosféru ujetosti a jisté formy absurdity tu jednu hvězdu dám, jenže tyhle doslovnosti v oblasti humoru mě prostě nebaví, nudí a otravují. Scénu ptáka vytahovaného z ptáka jsem opravdu rozdýchával jen ztěží, protože humor holt někam ulít, a protože ho nenásledoval můj mozek, nesetkali jsme se s touto scénou ani trošičku. A tak to šlo až do konce, na který jsem se i přes "krátkometrážnost" tohoto celovečeráku opravdu těšil. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dobrodružná výprava televízneho štábu do juhoamerického Ekvádoru s cieľom zachrániť upadajúcu reláciu "Škandály zo života zvierat". Neúspešný moderátor Peter Guake a jeho podarení spolupracovníci chcú natočiť exluzívne zábery Yettiho. Majú zaručené informácie, kde ho hľadať. Jednooduchá, nevýrazná, americká komédia. Naťahovanie penisu, orálny sex od moriaka, báchanie do gulí, či zvracanie žralokovi do papule ma moc nepobavilo. ** ()

Reklama

LadyRainier 

všechny recenze uživatele

To byla taková krávovina, až se mi to líbilo ,-))) Kdo máte rádi dokumenty o zvířatech, Davida Attenborougha, A.C. Clarka apod., tak se budete bavit ... Je to jako parodie na kanál Prima ZOOM :-DD Sice ten konec byl fakt hodně trapnej ale jinak (jsem asi divná) jsem se opravdu hodně smála ...Ostatně kdo by hledal Yettiho v Ekvádoru??? .-DDD A parodie na veterána z Vietnamu??? Přiznám se, že ze začátku jsem měla chuť dát plnej počet, neboť mě to bavilo už od začátku a líbil se mi Allen Covert ..Nu a teď vzhůru na Pygmejský lid .-) Líbí se mi názor Spike23 ... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Totálna prdel. Ďalší zhúlený film, tentokrát však obklopený zvieracou ríšou a v niektorých scénach svoju originalitu scenára aj celkom slušne využíva (Dick, pirane, obesený Yeti). Je to však totálny 'crazy shit' béčkovej kategórie a akékoľvek triezve prirovnávanie k nadpriemeru tu nie je možné. Len subjektívny pocit z dobrej zábavy. A ten pocit bol kvalitný. 70%. ()

MFZB 

všechny recenze uživatele

Za posledné dva dni som nevidel žiadny poriadny film, to neni možné, že tieto novodobé filmy sú až také pizdoviny. Od tohto som fakt očakával riadny nárez ale taktiež slabý film, málo toho vtipu tam bolo. Aj keď niektoré situácie boli celkom podarené, ale bolo ich tam minimum. Ešte, že to má takú krátku stopáž. O nič prevratného však nejde... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Přestože byl film natočen už v listopadu 2005, byl vydán až v únoru 2008. (Petr_Vacikar)

Reklama

Reklama