Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Do Klubu vás víta myšák Mickey a jeho kamarádi – Minnie, Donald, Daisy, Goofy a Pluto! Pomozte svým přátelům s jejich trablemi ve třech příbězích - Červená Karkulka Minnie, Zakletý princ Donald a Šípková Růženka Minnie. Použijte fantazii a vyberte si vždy, jak se objeví Ouško, správnou pomůcku z Myškavěcí. Můžete se s Minnie naučit vařit její polévku Minnie-strone, osvobodit Donalda z jeho proměny v žabáka nebo si posvítit na šibalského Peteho. Pokaždé si však užijete spoustu legrace a z kouzelného Klubíku se vám nebude chtít odejít! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Redi 

všechny recenze uživatele

Pokuď vás váš přístroj neposlouchá, pořád zlobí a vydává divné zvuky, obraťte se na Mickeyho klubík aka Hypnožába. Spirálovité oční boule živočišného nemluvněte nejsou nic nezvyklého, netřeba obav!!! Samice tohoto živočišného druhu, nebo-li 'kojička', mohou začít selhávat na mysli, ale pro klid ve vašem rodinném zázemí je to ta nejmenší oběť. Závěrečný hudební doprovod zvaný 'Smrt problémům' má pro lidstvo asi hlubší význam, než jsme schopni pochopit.. Mimo tuhle nepochopitelnou anomálii má však Mickeyho klubík i nějakou vzdělávací hodnotu a rozvíjí logického myšlení. Testovaný subjekt: Lidské dítě; Muž, 8-12 měsíců (je pozorována brzká vyspělost tohoto lidského mláděte, doporučovaný věk se však nedoporučuje). ()

Xmarc 

všechny recenze uživatele

Ze zkušenosti už vím, že pro děti předškolního věku ideál, i když ta relativně strohá 3D animace mě spíš odpuzovala, kačerovi s jeho přehnaně zastřeným hlasem je rozumět opravdu kulový a v tomto podání je hlas Mickeyho opravdu vypečeně vykleštěný. Ale děti jásají a aspoň trošku je to nutí k aktivitě a spolupráci, na rozdíl od jiných "3D čmáranic". A z tohoto úhlu pohledu taky hodnotím. ()

Reklama

wolverine odpad!

všechny recenze uživatele

Domů uvítá nás myšák Mickey Mouse, Domů uvítá nás myšák Mickey Mouse. Zde má Mickey Mouse klubík podlerázní tvoří sál, Zde má Mickey Mouse klubík. Zde má Mickey Mouse klubík podlerázní tvoří sál, Domů uvítá nás myšák Mickey Mouse. Nejdebilnější seriál vůbec. Kdyby tohle Dysney viděl. Na závěr si zaspíváme Hot dog song. Hop, hop, Hop, hop Hop, hop, hop, hop, hop, hopity hop Pryč se smutkem, teď řádit jdem Hop, hop, hop, hop, Smrt problémům Hop, hop, hop, hop, hop, hopity hop Dík že jste nám dnes pomáhaly v klubíku, já si to teda užil a doufám, že vy taky A díky, že tančíte náš Myštanec Jo, to byl ale prima den Hop, hop, hop, hop,hop, hopity hop Je tu hezký den, nikde žádný spor Tak vstaň, buď fit a samý fór Hop, hop, hop, hop, hop, hopity hop Hop, hop, hop, hop, hop, hopity hop Teď zavřeme krám, zas příjdem k vám Dnes loučí se váš Mickey mouse A s ním i ten váš klubíkHop, hop, Hop, hop Hop, hop, hop, hop, hop, hopity hop Pryč se smutkem, teď řádit jdem Hop, hop, hop, hop, Smrt problémům Hop, hop, hop, hop, hop, hopity hop Dík že jste nám dnes pomáhaly v klubíku, já si to teda užil a doufám, že vy taky A díky, že tančíte náš Myštanec Jo, to byl ale prima den Hop, hop, hop, hop,hop, hopity hop Je tu hezký den, nikde žádný spor Tak vstaň, buď fit a samý fór Hop, hop, hop, hop, hop, hopity hop Hop, hop, hop, hop, hop, hopity hop Teď zavřeme krám, zas příjdem k vám Dnes loučí se váš Mickey mouse A s ním i ten váš klubík ()

Mahalo odpad!

všechny recenze uživatele

Ani nevím u čeho začít, začnu asi u toho, že by se tento seriál měl radši zakázat, a veškeré info o něm zakopat hluboko pod zem, jestli je tohle pro děti tak nevím co z nich vyroste, ale asi to bude tak, že až budou mít problém tak zavolají "Hééj ouuuškoooo", až zjistí, že přiletí akorát šutr, kterým jim chce někdo rozmlátit hlavu, asi si hodí mašli, logika seriálu je asi jako u pravé blondýnky, seriálu dávám "Odpad!" nerad, radši bych vzal totiž toho kdo to daboval lopatou po hlavě. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Tak som sa úspešne vžil do predškolského veku a zadíval sa na trojrozmernú animovanú rozprávku so známymi postavičkami Walta Disneyho. Mala v sebe pôvab a čaro, ale ešte niečo : napr. v jednom príbehu bolo všetko spracované do "hry", kde deti ( diváci ) spolupracovali s myšiakom pri vyriešení spletitej cesty pri vyslobodzovaní Donaldovej milej. Bolo to pekné, pútavé a zábavné a hlavne iné. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (1)

  • I v originálním znění říká Mickey úvodní větu v češtině. Tato věta zní: „Myška, muška, Mickey mouse.“ (Standey)

Reklama

Reklama