Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Do Klubu vás víta myšák Mickey a jeho kamarádi – Minnie, Donald, Daisy, Goofy a Pluto! Pomozte svým přátelům s jejich trablemi ve třech příbězích - Červená Karkulka Minnie, Zakletý princ Donald a Šípková Růženka Minnie. Použijte fantazii a vyberte si vždy, jak se objeví Ouško, správnou pomůcku z Myškavěcí. Můžete se s Minnie naučit vařit její polévku Minnie-strone, osvobodit Donalda z jeho proměny v žabáka nebo si posvítit na šibalského Peteho. Pokaždé si však užijete spoustu legrace a z kouzelného Klubíku se vám nebude chtít odejít! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Tvl to jsem zase na malý okamžik postil omylem ČT:D a vyskočil na mě tenhleten děs.. jasný je to seriál cílený na děti, ale stejně? Co to má jako být? Tohle fakt musí dělat z těch dětí retardy.. Za mých mladých let podobné sračky nebyly a přežili jsme to, uvidíme co podobné shity nevalné kvality udělají z další generace, ale asi nás nic pozitiního nečeká.. 5% ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Tak som sa úspešne vžil do predškolského veku a zadíval sa na trojrozmernú animovanú rozprávku so známymi postavičkami Walta Disneyho. Mala v sebe pôvab a čaro, ale ešte niečo : napr. v jednom príbehu bolo všetko spracované do "hry", kde deti ( diváci ) spolupracovali s myšiakom pri vyriešení spletitej cesty pri vyslobodzovaní Donaldovej milej. Bolo to pekné, pútavé a zábavné a hlavne iné. ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Klasické disneyovské postavy jako Myšák Mickey, Kačer Donald nebo Goofy tady co do úcty k původním kresleným filmům dostávají dost na prdel, ale Disney si prostě potřebuje vychovávat nové publikum. Eticky ne úplně čistá záležitost. Leckdo by to mohl označit za vymývání mozků a já bych možná uznale pokyvoval, fakt ale je, že děti to zabaví a nějaký ten vzdělávací motiv tu je – k čemu se dají použít různé nástroje, přemýšlení nad problémy atd. Animace je sice v duchu 3D, je ale poměrně prostá, což je nejspíš dáno zaměřením na cílovou skupinu. A koneckonců, když nechcete, mikinu s Mickeym těm capartům nakonec kupovat nemusíte – je to na vás. (1 362.) ()

Falco.araea 

všechny recenze uživatele

Už chápu ty ty hlášky "Hej Ouško" a "Máme použít na rizoto použít kroupy, hrách, kuskus nebo tajnou myškavěc." Něco takového se u nás v rodině používá tak desetkrát denně, ale mě tento kulturní skvost osobně minul, takže jsem musela dohánět už jako větší. A přes nechutný dabing a kýč kýč hnusný kýč je to prostě super! ()

Vančura odpad!

všechny recenze uživatele

Výplach mozku srovnatelný snad jen s Teletubbies. Vzpomenu-li si ale na původní kratké animáky s Mickey Mousem, které dělal Walt Disney v 30. letech, přijdou mi v podstatě stejně debilní, tzn. jsme zde svědky pozoruhodné kontinuity estetiky, která definovala západní pojetí roztomilosti, v kombinaci s idiotskou komikou, trvající přes 70 let - fascinující! Díkybohu za Bukowského a jeho pokus o de-disneyfikaci. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (1)

  • I v originálním znění říká Mickey úvodní větu v češtině. Tato věta zní: „Myška, muška, Mickey mouse.“ (Standey)

Reklama

Reklama