Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 10/10/// +celý film (děj, dialogy) se odehrávají v posteli, většina postav zaujme, každá je jiná, každá má jiné problémy, dialogy jsou zábavné, některé situace komicky trapné -žádný zásadní nedostatek nevidím, možná mohli do filmu víc investovat a vybrat známější herce, i když ono by to možná kazilo atmosféru/// Zajímavý film. Takový už jsem dlouho neviděl. Je to taková studie partnerských, mileneckých, přátelských a sousedských sexuálních vztahů. Celé je to dost odlehčené různými neshodami, peprnými dialogy a faux pas scénami, kdy si zaručeně říkáte, tak na jeho místě bych opravdu být nechtěl. Z pozice diváka se na to ale dobře kouká, což není k zahození./// Celkem 73%/// ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Príde mi až neskutočné, koľko právd a (menej, či viac) bežných situácií z intímneho života dvoch ľudí dokázali tvorcovia vopchať do tejto spleti príbehov. Vtipný, nápaditý, miestami aj trošku jednoduchý, ale určite výrazne vyčnievajúci snímok, ktorý ale aj napriek tomuto všetkému zostáva len obyčajnou komédiou na jedno použitie. Škoda, že tvorcovia do jednotlivých častí nevložili viac príbehovej stránky a nevyvodili z nich nejaké dôsledky, či závery. 70%. ()

Reklama

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

75% Bavil jsem se výborně a o to v komedii jde. Není to žádná teen sračka, ale pětipovídkový film čistě o sexu z pěti pohledů různých lidí a z pěti různých úhlů. Bavil jsem se u povídky Přátelé, Spolubydlící, První rande, Manželé. Slabší byli Ex partneři. Některé situace jakoby vypadly z realu, některé jsou silně přestřelené. Co je škoda, že u filmu o sexu je párkrát vidět zadek a zlehka prsa. Přitom slovník je ostrý, záběry už méně. Ale pobavilo. ()

*Colorado 

všechny recenze uživatele

Také bych neřekl, že jde vyloženě o komedii, ale nakonec proč ne. Jde o zajímavý pohled na několik různých párů, jak se vypořádávají se sexuální stránkou jejich vztahu (ať už jde o pár, kamarády apod.). Je to zajímavý nápad a není to natočené vyloženě nevkusně (jak by se možná dalo čekat), přesto mám ke druhému zkouknutí daleko... ()

Meteorista 

všechny recenze uživatele

Film, od kterého by člověk možná čekal víc, než dostane. Ale to, co jsem dostal já, mi naprosto stačilo. Raději upřednostňuji takovéhle ne-moc komplikované oddechovky, u kterých se vážně dobře relaxuje, než přemrštěné puberťárny. Název sice napovídá, že to bude zase jedna z teen bláznivých komediálních šukaček, ale je to opravdu relaxační komedie bez přemrštěných komplikací. Pohodová hudba jen dokresluje nenáročnou atmosféru. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Slovo "fuck" zazní ve filmu celkem 178krát. Sprostých slov je pak ve filmu celkem 258. (Baffer)
  • Film se udržel v kanadských kinech více než 15 týdnů. (D3VIL)
  • Film byl vybraný na Mezinárodní Filmový Festival v Torontu 6.7.2007, což byly 30. narozeniny režiséra Martina Gera. (Baffer)

Reklama

Reklama