Reklama

Reklama

VOD (1)

Zrovna ve chvíli, kdy dva nerozluční kamarádi - rozvedený Charlie (John Travolta) a starý mládenec Dan (Robin Williams) - obdrží skvělou obchodní nabídku, jim osud převrátí život naruby. Dostávají totiž nečekaně na starost sedmiletá dvojčata. Snaha dvou bezradných mužů postarat se dva týdny o děti s nimiž si nevědí rady vede nejen od katastrofy ke katastrofě a od průšvihu k průšvihu, ale i ke zcela novému poznání toho, co je v životě nejpodstatnější. V milé komedii k popukání se v neméně komických vedlejších rolích objeví Seth Green, Kelly Prestonová a Matt Dillon. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (247)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco na způsob Divočáků, protože režisér a Travolta přece zůstali pohromadě. K nim se přidal Robin Williams a to byl nespíše ten problém, podobně jako skutečnost že tohle šlo z produkce Walta Disneye. Tyhle dětsky rodinné podívané mě nikterak neberou. Seth Green hroznej (nikdy jsem ho nezažil dobrýho, spíše jsem ho tak nějak trpíval). Takže co ve filmu vlastně funguje? Neustálé utahování si z věku hlavních hrdinů, oni by opravdu měli být spíše dědečky. Druhý potěšující fakt jsou camea Justina Longa, Luise Guzmán (nejškaredší herec v Hollywoodu) a Matta Dillona. PS: Celý film jsem čekal na gorilu, která se usadila na posteru. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Jako rodinnej film asi super, ale pokud bych měl hodnotit ze svýho osobního hlediska, tak žádnej zázrak. Dva kamarádi, úspěšní vedoucí prosperující firmy, mají uzavřít důležité partnerství, ovšem právě v tu chvíli jsou nuceni nést následky výletu z před sedmi let v podobě dvou dětí jednoho z nich. 14-denní hlídání není žádnej med a zvlášť když se sotva dozvíte, že jste otcem dvojčat. Co se obsazení týká, tak Williamse zrovna moc nemusim a Travoltu už jsem taky viděl v lepších rolích, ale dejme tomu. Příběh se drží několikrát ohrané linie a když to všechno sečtu, vychází mi: 50 %. Oblíbená část- scénky po výměně léků ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Senilno - stupidné prevedenie... sledovať J. Travoltu v tomto, kde už ako tu bolo viackrát spomenuté mi smiešne neprišlo skoro nič... úžasne, rodinná "ha ha" komédia tlačiaca na city oteckov a dedov US komunity (pekne po americku). Veľmi chabé, ubohé... nechápem čo tu hlavní predstavitelia robia... 3/10 ()

Tomin88 

všechny recenze uživatele

Je to smutnej pohled na dvě herecký legendy jak se pitvoří a ztrapňují v téhle průměrné komedii. Začátek je vyloženě strašnej a kdyby to od druhé třetiny nezačalo mít aspoň nějaký spád, určitě bych to vypnul. Je tam pár zdařilejch momentů u kterých sem se smál, ale jinak není o co stát. V dnešní době pokud má film pod křídly Wald Disney a hrají v něm děti, je to děs. Výchovné, poučné až na půdu a v mnoha momentech neuvěřitelně trapné. Robin Williams je už za zemitem a kdybych neměl rád Johna Travoltu, tak bych o tuto komedii ani nezakopl! To Divočáci byli jiné kafe! ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

Sice nie moc originalna, ale vdaka vybornemu hereckemu obsadeniu celkom zabavna komedia. Travolta z Williamsom sa vyborne doplnuju. Scenar je nenarocny ako v podstate cely film. Pobavil som sa pri tejto komedii viac ako som cakal takze zasluzene tri hviezdicky. A napokon Travoltu mam celkom rad a som vdacny za kazdy solidny film s nim. Vo filme sa objavi v malej a pre neho netypickej ulohe aj Matt Dillon. A to je tiez jeden z dovod preco treba dat tejto komedii sancu. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Stamfordu, v Redingu, v Norwalku a v Bridgeportu v Connecticatu, na Manhattanu a Queensu v New Yorku a v Hobokenu v New Jersey. (rafix)
  • Poslední film pro Bernieho Maca. (HellFire)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Reklama

Reklama