Reklama

Reklama

VOD (1)

Zrovna ve chvíli, kdy dva nerozluční kamarádi - rozvedený Charlie (John Travolta) a starý mládenec Dan (Robin Williams) - obdrží skvělou obchodní nabídku, jim osud převrátí život naruby. Dostávají totiž nečekaně na starost sedmiletá dvojčata. Snaha dvou bezradných mužů postarat se dva týdny o děti s nimiž si nevědí rady vede nejen od katastrofy ke katastrofě a od průšvihu k průšvihu, ale i ke zcela novému poznání toho, co je v životě nejpodstatnější. V milé komedii k popukání se v neméně komických vedlejších rolích objeví Seth Green, Kelly Prestonová a Matt Dillon. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (247)

kamil.i 

všechny recenze uživatele

Neskutočne otravná citová vydieračka. Jeden z filmov pri ktorom minúty trvajú ako hodiny a vy si želáte, aby každá scéna čo najrýchlejšie skončila, aby mohla prísť ďalšia a opäť skončila. Starých psov nezachráni ani minimum "vtipov" pre deti a skutočne nie je na tomto filme nič, prečo by sa ho oplatilo pozrieť. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně poměrně dost příjemné překvapení. A to přestože celý film nevybočí ani na vteřinu, ani milimetrem ze zajetých kolejí, nazývajících se klišé. To znamená, těžká rodinná moralitka, napravený tatík, oddaní přátelé, obětavá láska, porozumění, soucit, blablabla, jednoduše, zápletka na první pohled opovrženíhodný, pomilionté omletý kýč. Jenže tentokrát naštěstí vážně povedený. Dvojice Travolta, Williams tu je velice příjemná, nikterak zbytečně přehrávající, jsou prostě milí, zábavní, neotravní. K tomu hodně fajnová camea Greena, Guzmána, Longa, Dillona. A kupodivu i dětští představitelé působí jako sympatická dvojička nesnobáckých, sladkých dítek, ojedinělá to věc pro tento typ filmů. Zápletka je pak sice obehraná, ale autoři zde nijak zbytečně netlačí na pilu, nepředvádí žádné obvykle trapně přehnané emoce, žádné nesoudné scény ze života těch nejúžasnějších a bezchybných amerických rodinek, naopak vše se odehrává v solidním tempu, v poměrně civilním podání, vtípky vyznívají většinou dost zábavně a v docela slušné porci a navíc ani neodvratný závěrečný happy end nepůsobí nikterak zbytečně nuceně a vlezle. Old Dogs zkrátka není ani náhodou žádná originální podívaná, lépe řečeno, těžko najít film s tuctovějším příběhem, přesto jde ale o velice zábavnou a svižnou komedii, která mě skutečně dobře pobavila. ()

Reklama

baruss 

všechny recenze uživatele

Opäť raz nepochopiteľný ťah slovenských distribútorov. Rodinná komédia obsadená hviezdami - na čo evidentne distribútor vsadil. Že mená prilákajú ľudí do kín. Bohužiaľ, hoci je táto komédia pozeratelná a sympatická do kín nikto nepríde. Dôvod? Cieľová skupina. Možno som veľmi zlý odhadca, ale cieľovou skupinou sú zrejme deti 9 - 12 rokov, ale ani dospelí čo prípadne pôjdu do kina s nimi sa nudiť nebudú. Hoci má tento film potenciál distribútorom sa to aj tak podarilo zmrviť. Film je v kinách uvedený v pôvodnom znení s titulkami, čo iste deti do kina nepriláka a starší do kina dôvod ísť veľmi nemajú, takých komédií je totiž plný TV program. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

K Robinovi příjde žena. On jí má rád. Ona mu řekne, že jeho taky, ale že půjde do vězení na měsíc a má dvě děti, který potřebuje pohlídat. Od toho okamžiku je Robin Williams jejich právoplatný otec...Nechápu proč tenhle film natočili tak debilně. John Travolta a Robin Williams jsou fajn. Ale ne, když se setkají v tak pitomý komedii. Přitom tam pár scén bylo docela fajn, dokonce to občas jako komedie docela fungovalo. Jenže to bylo natočeno tak debilně, že jsem prostě nevěděl, jestli to vůbec dokoukám. Nakonec se to dokoukat dalo. V půlce filmu bych dal nejradši odpad, ale nakonec jsem si to rozmyslel. ()

Pollock 

všechny recenze uživatele

Já bych to s tím nízkým hodnocením tak vážně neviděl. Ano není to žádná super bomba, ale Williamsovi s Travoltou to šlape bezvadně a opět jsem se po nějaké době u některých scén od srdce zasmál. Nevím co kdo čeká od rodinné komedie, já zábavu a když je střeštěná po vzoru Deuce či Grown ups. proč ne? (dovolil jsem si shlédnout verzi s Trávničkovo dabingem a musím říct že pohoda.) Když překousnete trochu vlažný rozjezd, tak pak se to už veze. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Stamfordu, v Redingu, v Norwalku a v Bridgeportu v Connecticatu, na Manhattanu a Queensu v New Yorku a v Hobokenu v New Jersey. (rafix)
  • Poslední film pro Bernieho Maca. (HellFire)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Reklama

Reklama