Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (310)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tady se nám někdo naštval, že pro něj Míša Bay nedělal Transformery ;-). Bruckheimer zkrátka ví co dneska táhne a tak to všechno narval právě do G-FORCE. Pořád se něco děje, hláškuje se, střílí se, honí se a v centru toho všeho je parta morčat/křečků nebo co to bylo. Hodně silné 3 a pro menší děcka určitě film roku. Yipikayey, kávovare! ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Mluvící křečci zachraňují svět. Hmmm. Animáky mám rád, což o to, ale poslední dobou mě to už začíná lehce nudit. Nebo jsem jednoduše namlsán pixarovskou skoro-genialitou? Každopádně mě tenhle "tým trénovaných tajných agentů" moc nezaujal. Naupírám jim snahu, poměrně zdařilou akční stránku či kvalitu animace, ale na více než dvě hvězdy to u mě není. A to i přes to, že postava Tracyho Morgana je s jeho hlasem naprosto skvělá. Jo a jak tady už pár lidí poznamenalo - mnohé sekvence těží z úspěšných blockbusterů let minulých takže o vykrádačky taky není nouze. Tito švábi byli vycvičeni k přenášení mikrokamer do střežených zón. ()

Reklama

URBAN 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý , lehký , " bez příběhu " ale i přesto zábavný přesně takhle to u animáků má být jen mě mrzí jak se Zach zhostil svojí role . Vypadalo to jako kdyby si přišel pro prachy a jen si ten scénář tak bez citu odvykládat nebo je to jen moje mýlka a Zach se prostě hodí jen na takový blázny . ( 10.9.13/MAC ) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $150miliónovTržby USA $119,436,770Tržby Celosvetovo $292,810,686Tržby za predaj Blu-ray v USA $14,189,471Tržby za predaj DVD v USA $57,050,129║ Ničím prekvapivá tuctová zvieracia tláchačka, ktorá našťastie nenudí a ponúkne slušnú trikovú stránku ale nič viac na vyše. /45%/ ()

Psema 

všechny recenze uživatele

G.I.Joe pro nejmenší... aneb lehkotonážní příběh o tom, jak strejda Jerry vykradl všechny blockbustery současnosti, přidal trochu z vlastní sbírky (Agent Darwin aka Connery ze Skály!) a dohlédl na to, aby debutující Hoyt Yeatman nasadil smrtelné tempo, v němž není přes vzduchem poletující morčata, hláškující křečky, špiónský hmyz a Zacha Galifianakise čas na vteřinu nudy. Do příchodu Avatara nejlepší 3D, co jsem viděl, a honička v koulích nezapomenutelná. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (10)

  • Pro producenta Jerryho Bruckheimer jde o první 3D film. (HellFire)
  • Jedná se o poslední film Justina Mentella, který roku 2010 zemřel během autonehody. (R´Hell)
  • Krtko spomínal, že ak do Googlu zadáme slovo krt alebo krtko (v angličtine: talpa a mole), nájde nám 3 milióny stránok. V skutočnosti nám však nájde vyše 7 miliónov odkazov o krtkoch a krtoch.... (BoncheR)

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama