Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (310)

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Kravinka, kterou bych podruhé už nemusela vidět, ale vzhledem k tomu, že jsem na to viděla na plátně v kině v pracovní době s lidma, kteří z toho byli nadšení, tak dojem nebyl tak hrozný, jako kdybych se na to dívala v klidu domova, možná bych se ani nedodívala, není to můj šálek kávy;-) Nicméně chvílema se zábava našla... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Hollywoodský magnát Jerry Bruckheimer se tentokrát podepsal pod rodinou akční podívanou, kde hrajou hlavní roli digitální morčata. Pokud divák přistoupí na fakt, že se jedná o rodinou záležitost vyhýbající se logickému chápání bude se slušně bavit. Vizuální stránka vypadá velice dobře, hudba má slušný náboj a akční scény mají překvapivě napětí i spád. Škoda pomalejší druhé třetiny, která trochu brzdí slušný rozjezd a nabušený konec. I tak překvapivě kvalitní zábava. ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

G.I.Joe pro nejmenší... aneb lehkotonážní příběh o tom, jak strejda Jerry vykradl všechny blockbustery současnosti, přidal trochu z vlastní sbírky (Agent Darwin aka Connery ze Skály!) a dohlédl na to, aby debutující Hoyt Yeatman nasadil smrtelné tempo, v němž není přes vzduchem poletující morčata, hláškující křečky, špiónský hmyz a Zacha Galifianakise čas na vteřinu nudy. Do příchodu Avatara nejlepší 3D, co jsem viděl, a honička v koulích nezapomenutelná. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Ano, bavil jsem se. Jednotka čtyř morčat zachraňuje svět před ztransformovanými domácími nástroji. Je vidět, že si tento snímek mnohé bere od Transformerů. Jako akční film asi neobstojí, ale jako povedený nářez pro děcka určitě ano. Dokonce jsem se místy i smál. Samotní herci nějak moc nezazářili, ale morčata byla skvělá a srandovní. No a krtek, ten samozřejmě taky. Na sobotní večer pro celou rodinku je to geniální. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, jakou cílovku měli bobkonauti zasáhnout. Já měl morčata mnoho let, takže vím už dávno, že je nejde házet do stejného pytle třeba s tupany, jakými jsou křečci. Ale že by měla schopnosti agentů FBI? To asi ne... i když k měšťákům by se nejspíš dostala...kdyby zvládla deset kliků. Na G-FORCE jsem natrefil náhodou, v rámci reklamního přeblikávání. Chvíli jsem na to zíral a nějak jsem zapoměl dál přepínat. Mozková kapacita se automaticky přizpůsobila dění v TV, tzn. klesla na pohodových 25%, což už ale nestačilo na povely pro ruku držící ovladač, takže jsem to dokoukal...byť s tupým výrazem v obličeji. Bylo to blboučké přesně tak, jak by soudný člověk předpokládal po přečtení obsahu. Takže se žádná mistifikace nekonala a proto není na místě se hněvat. Pokud bylo cíleno hlavně na děti, tak je G-FORCE zbytečně předimenzované. Zpracování je pěkné a děj je standardně hollywoodsky debilní, takže morčáci nepřekvapí a asi ani neotráví. Čestnou výjímku tvoří velmi špatný hudební podmaz. Po technické stránce, hlavně pak načasováním, ale i výběrem písniček...tragédie. PS: N. Cage nejspíš ve své nejlepší roli :o)...i když já to neocenil...byl předabovaný ()

Galerie (81)

Zajímavosti (10)

  • Krtko spomínal, že ak do Googlu zadáme slovo krt alebo krtko (v angličtine: talpa a mole), nájde nám 3 milióny stránok. V skutočnosti nám však nájde vyše 7 miliónov odkazov o krtkoch a krtoch.... (BoncheR)
  • Jedná se o poslední film Justina Mentella, který roku 2010 zemřel během autonehody. (R´Hell)
  • Pro producenta Jerryho Bruckheimer jde o první 3D film. (HellFire)

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama