Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (310)

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Príbeh je úbohý zlepenec, ktorý variuje všemožné klišé špionážnych tímoviek, digitálne animovaná akcia nie je ničím výnimočná a uši to píli súčasnými mainstreamovými hitmi, ale dokopy to kupodivu funguje obstojne... Veková kategória cieľového diváka je niekde okolo 10 rokov, ale aj dospelý divák s kúskom mozgu v lebke sa zabaví priemerne, rýchlo a hlave bezbolestne (na rozdiel od trebárs podobných Chipmunkov). (5/10) ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Výborná animace, skvělá akce, povedený soundtrack... To jsou hlavní klady. Kvalitu filmu však snižuje poměrně slabší scénář a snímek také postrádá více humoru. Občas se sice zasmějete, ale víc coolových vtipů by neškodilo. Vcelku se jedná o vtipnou a svižnou akční podívanou pro menší, která však ničím výrazně neuchvátí... ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Ano, bavil jsem se. Jednotka čtyř morčat zachraňuje svět před ztransformovanými domácími nástroji. Je vidět, že si tento snímek mnohé bere od Transformerů. Jako akční film asi neobstojí, ale jako povedený nářez pro děcka určitě ano. Dokonce jsem se místy i smál. Samotní herci nějak moc nezazářili, ale morčata byla skvělá a srandovní. No a krtek, ten samozřejmě taky. Na sobotní večer pro celou rodinku je to geniální. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Rychlá rota naživo zkombinovaná s Transformery a G.I. Joem. Na co Hasbro potřebovalo několik let, to obšlehne Jerry Bruckheimer za jedno natáčení. Věčná škoda, že scénář je stejně infantilní jako v případě chipmunků (je to s podivem, tihle totiž nezpívají) a hlášky z kultovních filmů a pár ohňostrojů na závěr sice rozsvítí dětská očka, ale dospěláky nespasí. Radši stokrát znovu Gedžitku než rtěnkou upatlanou morčici s hlasem Penelope Cruz. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Když se v celém filmu stará o humor pouze křeček který se bojí toho že má příbuzné s fretkou je asi něco špatně. K soundtracku songy jsou absolutně zbytečné a nepasují tam což by tak nevadilo ale když už tam jsou proč tam jsou několik sekund asi režisér neměl peníze na to je tam pustit celé ubohost. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (10)

  • Hot Yetman chtěl původně natočit film, který by posouval hranice vizuálních efektů, pak ale jeho pětiletý syn přinesl domů ze školy morče a začal vyprávět o tom, jak by morčata vypadala jako vojáci, kdyby nosila uniformy a malé přilby. Odtud již nebylo daleko k hlodavčím tajným agentům. (Olík)
  • Krtko spomínal, že ak do Googlu zadáme slovo krt alebo krtko (v angličtine: talpa a mole), nájde nám 3 milióny stránok. V skutočnosti nám však nájde vyše 7 miliónov odkazov o krtkoch a krtoch.... (BoncheR)

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama