Reklama

Reklama

Lovci draků

  • Francie Chasseurs de dragons (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Připravte se na průzkum ostrovů, kde nebezpečí číhá za každým rohem, na seznámení s nejstatečnějšími hrdiny a nejrychlejší běh svého života (ten budete nutně potřebovat, až se na vás pohrnou draci z obou stran Velké západní zdi)! Tito draci mohou být větší než ostrov nebo malinkatí jako květák, chrlí nebo prskají oheň, lítají nebo se plazí, jsou všude a každý je jiný. Co mají společného, ptáte se? Neskutečnou chuť na vás! Takže pokud si chcete zachránit krk, držte se Zoe a jejích společníků – Gwizda, Lian-Chua a Hectora. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (151)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Vynášet do nebes Jak vycvičit draka a Lovce draků odepsat jako lacinou, nezábavnou, o dva roky dříve (hehe) natočenou kopii? Ale no tak, no tak. Lovci draků jsou plnohodnotný animák pro celou rodinu, a pokud jde o mě, mají i podstatně snesitelnější a v rámci možností neokoukaný a nesentimentální příběh, který občas ozvláštní chování postav, jaké bychom v „pohádce“ rozhodně nečekali (myslím tím především umírání a závěr se zlaťáky). Děj se navíc odehrává v úchvatném světě tvořeném létjaícími, bortícími se kontinenty (levitující hory z Avatara… jenže před Avatarem), na nichž se animátoři vyřádili tak, že výsledek jejich práce – obzvlášť na Konci světa – bere dech. Ústřední postavy jsou sympatické, draci mají skvělý „design“ (ohnivá prasata), akčním scénám nechybí nápaditost, Badeltův soundtrack se tomu Powellovu z výše zmíněného filmu také přinejmenším vyrovná… Je škoda, že se Lovcům nedostalo takové pozornosti. Zasloužili by si ji. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Verím, že tvorcovia tohto animáku mali určite vyššie ambície, ale aj keď sa ku kvalite Pixaru snažili dotiahnuť, snaha nevyšla. Napriek tomu považujem tento animák za jemne nadpriemerný , s podarenými postavičkami, dobrou hudbou a určite niesom sám , komu v určitých momentoch pripomenul Cameronov Avatar. 65% ()

Reklama

LadyVader 

všechny recenze uživatele

Ne až tak strašnej animák. Postava Gwizda mně sice strašně iritovala, ale vyvažovala to spousta jiných fajn věcí. Postava Lian-Chua, tryskoví prasodraci, električtí draci a ten fakt krásnej fantastickej svět. No a taky nesmím opomenout finálního kostěnýho bosse a super hudbu Klause Badelta. Dávám tři z pěti lítajících bílých králíčků. ()

maoc 

všechny recenze uživatele

Zajímavý, hodně fantastický svět, který není nijak vysvětlen. Divák je do něho prostě vržen a místy nechápavě kroutí hlavou, podobně jako v některých jiných francouzských nebo japonských animácích. Skvělá dramatická hudba. Dobrá animace, dramatický střih. Tím ovšem klady končí. Postavy jsou hodně ploché, potenciál nevyužitý. Příběh je zmatený. Sice nepostrádá dramatický oblouk typický pro pohádky, který je ale rozmělněn na mnoho dílčích soubojů a keců. Ano, keců. Scénář je dost slabý a český dabing také nic moc (Carda mě štval od první repliky). Škoda. Potenciál filmu sliboval více než jen lehce nadprůměrnou zábavu.***** Po shlédnutí jiných novějších amináků musím za originalitu a ujetost světa hvězdu přidat. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Jsou tu draci! Budou rychlý prachy! 2 draci + noční přirážka to dělá….“ Zajímavá animace, zajímavý svět prazvláštních draků, několik bezva nápadů a povedená trojice lovců. Nebo je to jen skupinka šašků? Akce, která hlavně díky hudbě K. Badelta chytá i pro dospěláka zábavný rozměr. Tohle dětem určitě bude stačit ke štěstí. Alespoň můj synátor by si přál pokračování! Takže za něj rozhodně *****. ()

Galerie (93)

Reklama

Reklama