Reklama

Reklama

Ryden Malbyová (Alexis Bledelová) měla plán: mít dobré známky na střední, aby získala stipendium na univerzitě. Teď když konečně školy absolvovala, nastal čas najít si senzační loftový byt a získat vysněnou práci v nejlepším vydavatelsví ve městě. Jenže když jí úhlavní sokyně z vysoké vyfoukne práci před nosem, je Ryden nucena přestěhovat se zpátky domů. Tam se musí potýkat se svou excentrickou rodinou - tvrdohlavým otcem, přehnaně šetrnou matkou, politicky nekorektní babičkou a potrhlým mladším bratrem. Hromada dopisů s negativní odpovědí na žádost o práci utěšeně narůstá a Ryden začíná mít pocit, že se její život zastavil. Jediné, co jí drží nad vodou, je nejlepší kamarád Adam (Zach Gilford) a sexy soused David. Jenže to ke štěstí a úspěšné budoucnosti rozhodně nestačí, možná nastal čas vymyslet plán nový… (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Judy24 

všechny recenze uživatele

Překvapivě o mnoho lepší, než jsem čekala. Alexis hrála (na to, jak ta postava byla vlastně obyčejná) dobře a místy se na plátně událo něco, co jsem nečekala (odsoudila jsem film po traileru, jako prakticky shlédnutý, protože se mi zdálo, že prozradil všechno). Není to žádná sláva, ale vzhledem k žánru (komedie - romantický - Alexis Bledel) to byl docela hezký nadprůměr. Jo a na Zacha Gilforda se skvěle kouká. ()

Kaja.Kolarova 

všechny recenze uživatele

Jasně, že tohle není žádný výkvět, ale ve světě hloupých komedií je tohle skvost. Jen si vzpomeňte na komedie typu Lemra líná, Vdáš se a basta nebo Krásná pokojská, mohla bych vyjmenovat ještě tisíc dalších, které jsou nudné a o ničem. Dávám celé 4*, protože kdyby takhle vypadal každý nenáročný film, peníze za kino už by nebyly nikdy vyhozené... A to neříkám jen proto, že jsem vysazená na Alexis Bledel, kterou mimochodem ve svém řemesle považuju za skvělou. ()

Reklama

Gereth 

všechny recenze uživatele

Snad jen ty zářivě modré oči. Jiný důvod pro shlédnutí téhle tuctovky mě nenapadá. Nenechte se oblbnout názvem. Celé hledání práce je povrchně shrnuto v pár nezajímavých pohovorech a několika telefonátech. Celkově je to po xté omletá romantická zápletka o klukovi zabouchnutém do své nejlepší kamarádky. Ta si jeho důležitost samozřejmě neuvědomí, dokud ho neztratí. Nic nového ani zajímavého. // 45% ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Nie veľmi realistický pohľad na osud čerstvého absolventa školy. Nie neprišlo mi to také ako to v skutočnosti je, aspoň v mojom prípade, (možno v USA) keďže slečna absolventka v tomto filme rúbala bez poriadnych skúsenosti strašne vysoko. Úprimne, vôbec som jej to neprial. Lacná Hollywoodska komédia, nič viac. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Začátek nenechá vydechnout, je to hodně informacemi nabušený úvod, pak se zvolní tempo, přijde mnoho nezdařených pokusů o vtip, Dívka hledající práci a když ji získá, tak si stejně radši zvolí svého kluka. Ten primitivní příběh je vystaven na základech nezáživných scének. (pohřeb kočky ve škatuli od pizzy do malé díry, ha ha ha...) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Natáčalo sa od 10. decembra 2007 do 14. februára 2008 v Los Angeles a Malibu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama