Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak dlouho lze udržet v tajnosti, že máte psa? Moc dlouho ne, což si hlavní hrdinové této rodinné komedie Andi a její mladší bratr Bruce moc dobře uvědomují. Sirotci, kteří žijí u pěstounů, mají přísně zakázáno mít doma jakéhokoliv domácího mazlíčka. Přesto tajně vlastní věčně hladového psa Pátka, ale už jim docházejí nápady, jak a kde ho pořád ukrývat. Když náhodou objeví opuštěný hotel, v němž našlo útočiště pár toulavých psů, Andi dostane nápad. Díky Bruceovu mimořádnému talentu vytvořit z obyčejných věcí mechanické zázraky a s pomocí několika kamarádů předělají opuštěný a chátrající hotel v kouzelný psí ráj – nejen pro Pátka, ale i pro všechny hafany, které najdou. Když sousedům začne být podezřelé psí štěkání, musí Andi a Bruce vynaložit všechny síly, aby se na jejich hotel nepřišlo. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (109)

ESNYR

všechny recenze uživatele

( Viděno v rámci "teď vybírám film Já" - vybírala prcek ) Musíte si uvědomit že je to film pro děti a tak by ho měly hodnotit asi jen děti. Není to vyloženě pakárna na entou, to zase ne, ale je to určeno dětem tak do 10 let. V závěru filmu kdy Don Cheadle ( ze sociálky ) začne na schodech představovat psy a říkat jejich smutné příběhy doporučuju ihned vypnout a konec příběhu si vyfantasírovat podle svého. Od této chvíle je to totiž na čistočistý odpad. Do té doby je to tak na 2 hvězdy. Děti ocení tu spostu roztomilých pejsků. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pro dospělého diváka je to celé až příliš naivní, ale kromě Emmy a Mopsíků se mi tady ještě líbily ty občasné náznaky, že největším nepřítelem nejen dospělého člověka je otravná byrokracie. Na rozdíl od reality tady však nezvítězí byrokracie, ale děti plné ideálů. Roztomilé, ale na podobné filmy už jsem evidentně starý a ani nevíte, jak mě to sere. ()

Reklama

riza-do 

všechny recenze uživatele

Odpad to sice není, ale do průměrného hodnocení v rámci jiných filmů to má ještě hodně daleko. Když si ale vezmu cílovou skupinu dětského filmu, tak to ten průměr asi i je - však je to stejné jako 1058 stejně zaměřených filmů. Hlavní hrdinové - děti s nějakým postranním příběhem (hledání pěstounů), co svou kreativitou se pro něco dětsky nadchnou (budeme se starat o všechna opuštěná psiska z okolí), pokračuje to až v megalomanských rozměrech, objeví se zlý dospělák (chytači psů z útulku, policie), na malou chvilku dečka všechny přechytračí, pak se objeví jeden z těch dobrých dospěláků co se za ně postaví (sociální pracovník) a končí to naivním happyendem kdy vše dobře dopadne (psí hotel v podobě těch nejlepších hotelů pro lidi, sociální pracovník adoptuje děti).. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Psy mám rád, Emmu Roberts taky a Dona Cheadla respektuju. Jenže tady se nikomu z nich moc nedaří, i když ti psi se snaží asi nejvíc. Úplně nelogickej scénář plnej děr a ne moc dobrá režie to posílá hodně dolů. Nechci tim říct, že bych u podobnýho filmu potřeboval nějakej světobornej scénář, ale tohle bylo místy už fakt moc. I tak to ale docela solidně uteče a děti se budou bavit tak jako tak. Takže to hlavní skupině svůj účel vlastně splní. Zbytku ale bohužel ne. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Dyš ty pejšánci byli tak loštomilý.. Co dodat:)..že se jedná o neskutečnou blbinu pro předškoláky, zde psát nebudu..stejně tak nebudu film urážet. Proč??..film si to nezaslouží, na nic si nehraje, je naivní a naivně se i tváří. Je to sympatická rodinná podívaná, plná všemožného moralizování a místy zábavná i pro dospělého. Už jen díky psíkům (za mě především buldočkům) a doslova neuvěřitelně nádherné k...(ost)...ičce Emmě Roberts, která mi způsobila opravdu vážný poplach hormonů(mlask), nemůžu hodnotit podprůměrně(tudíž velmi solidní 2* a 50%). ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Knižní předloha byla poprvé vydána v roce 1971. (Hal_Moore)
  • Za prvý týždeň film zarobil vyše 17 miliónov dolárov. (martin1m2)
  • Keď sú Carl a Lois v hoteli a Carl nájde svoj systém, v odraze sklenených dverí si môžete všimnúť človeka zo štábu. (martin1m2)

Reklama

Reklama