Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Výborná vztahovka se skvělým Reynoldsem. Drobný vtípek manželky odstartuje sérii brutálních průšvihů, nečekaných zvratů i odhalení v tak přirozeném a dobře plynoucím podání až se tomu nechce věřit. Plány jsou k ničemu, na nic se nedá připravit a je třeba o všem pochybovat a připravit se na to co vás ani ve snu nenapadlo. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Začátek se mi docela dost líbil. Humor byl sice místy mírně jednodušší, ale přesto mě k mému překvapení dokázal hodně pobavit. Po sérii eskapád však přichází vážná pravda, hlavní postava začíná bláznit a já se zas od té chvíle (naháč na stadionu) postupně přestávám smát. Nakonec se z nevyrovnané tragikomedie vyklube banální rodinný romanťák s „velkým“ poselstvím, což mě vzhledem k nemalému potenciálu tématu a slušným hereckým výkonům Ryana a Emily (navíc ta pasáž v červených šatech…) dost mrzí. Za mě to bude pouze lepší průměr. „Proč mám mokrej polštář?“ –„Dvě a půl hodiny jsi brečel ze spaní. Fňukal jsi jak nějaká malá holka. Bylo to jak v levným erotickým filmu. Žádný uspokojení a smutek.“ ()

Reklama

kepiash 

všechny recenze uživatele

Začátek je sice trochu pomalejší, ale jakmile Frank naplno rozjede svojí "teorii chaosu" (trošku ve stylu Carreyho Yesmana), už je zábava v plném proudu. Líbilo se mi, že se onu šokující informaci dozvídáme spolu s ním, přičemž jak k tomu došlo odhaluje příběh později. Situaci tak prožíváme nejdříve s hlavním hrdinou, ale později můžeme sympatizovat i se Susan a Buddym. Film tak působí nezvykle věrohodně a lidsky. Jde zkrátka o příjemný filmový zážitek, čemuž nemalou měrou přispívá i výborný Reynolds. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Ryan je dobrý herec. Fakt jako, čím dál víc je mi sympatičtější. V těch smutných scénách se mi tady moc líbil. Nicméně mi Chaos Theory přišel jako lehce nadprůměrný film. Měl zajímavý nápad, ale místama mi to přišlo trochu nezáživné. Ale díky stopáži, kdy film bez titulků má 80 minut, se to v pohodě dalo. 66% (with J.) ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie, která ovšem v polovině nabere takové obrátky, že to hlava nebere. Ryan je klasicky skvělý (scéna na útesu), jinak je to ale průměrná nízkorozpočtová komedie, která nijak neoslní a po pár dnech si nevzpomenete. Škoda toho konce, protože tam už je toho sentimentu až moc, jinak jsme se bavili opravdu slušně. "Sebevraždu? VRAŽDU! Já tu páchám vraždu, ty idiote!" ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama