foto

Laurie Murdoch

  • nar. 15.4.1958 (60 let)
    New Westminster, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 It's Christmas, Eve (TV film)
2015 Spotlight
2014 Dr. Cabbie
2011 Vraždy v Lake City (TV film)
2009 The Zero Sum
2008 Teorie chaosu
2006 Civic Duty
Vražda na Pleasant Drive (TV film)
2003 Jádro
2002 Carrie (TV film)
The Water Game
Život nebo něco takového
2001 Class Warfare (TV film)
I Am My Father
2000 My 5 Wives
The Plaids
1999 Atomový vlak (TV film)
Barva odvahy (TV film)
Bohatý je ten, kdo dává (TV film)
Než se čas naplní (TV film)
Zrcadlový princ (TV film)
1998 Dokonalí andílkové (TV film)
Spojení se smrtí (TV film)
Tyranosaurus Rex - návrat do období křídy 3D
1995 Best Wishes Mason Chadwick

TV seriály

2018 Supergirl (TV seriál)
Of Two Minds (S03E16)
2017 Alias Grace (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Posedlý pomstou (TV seriál)
Mattie G. (S01E04)
The Mist (TV seriál)
Pilot (E01)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdochovi sousedé (S10E13)
2016 Království (TV seriál)
Cizinci (S03E17)
2015 Saving Hope (TV seriál)
All the Pretty Horses (S03E18)
2014 The Divide - Zlom (TV seriál)
2013 Rookie Blue (TV seriál)
Když jsou vidět hvězdy (S04E13)
Co jsme kdo ztratil (S04E09)
2012 Policajt (TV seriál)
Arzen a bábovka (S01E06)
Skladiště 13 (TV seriál)
Vždycky je v tom háček (S04E04)
2010 Dan for Mayor (TV seriál)
Mr Young (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
2009 The Amazing Spiez (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Já, Murdoch (S02E08)
2008 Flashpoint (TV seriál)
First in Line (S01E02)
2007 Super Why! (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Croatoan (S02E09)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Jeff Ltd. (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Breaking News (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
2001 Pasadena (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 Big Sound (TV seriál)
Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
Svoboda nade vše (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Pod povrchem (S04E10)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
Strange World (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Nová Addamsova rodina (TV seriál)
You, Me and the Kids (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
TEOTWAWKI (S03E03)
Akta X (TV seriál)
Boj s minulostí (S05E09)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Incredible Story Studio (TV seriál)
Policejní akademie (TV seriál)
1996 Milénium (TV seriál)
Kingdom Come (S01E06)
Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Kouřící muž (S04E07)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Láska k bližnímu (S06E16)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace