Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Výborná vztahovka se skvělým Reynoldsem. Drobný vtípek manželky odstartuje sérii brutálních průšvihů, nečekaných zvratů i odhalení v tak přirozeném a dobře plynoucím podání až se tomu nechce věřit. Plány jsou k ničemu, na nic se nedá připravit a je třeba o všem pochybovat a připravit se na to co vás ani ve snu nenapadlo. ()

kepiash 

všechny recenze uživatele

Začátek je sice trochu pomalejší, ale jakmile Frank naplno rozjede svojí "teorii chaosu" (trošku ve stylu Carreyho Yesmana), už je zábava v plném proudu. Líbilo se mi, že se onu šokující informaci dozvídáme spolu s ním, přičemž jak k tomu došlo odhaluje příběh později. Situaci tak prožíváme nejdříve s hlavním hrdinou, ale později můžeme sympatizovat i se Susan a Buddym. Film tak působí nezvykle věrohodně a lidsky. Jde zkrátka o příjemný filmový zážitek, čemuž nemalou měrou přispívá i výborný Reynolds. ()

Reklama

Pollock 

všechny recenze uživatele

Začátek se tváří jako teenagerovská komedie, kterou už jako bych někde viděl. Svatba, všichni jsou šťastní, všichni se mají rádi – nebo nemají….? V mladém ženichovi začne hlodat nejistota, hlavně potom, co mu jeho nastávající oznámí, že byla asi týden s nějakým Jackem (s někým koho zřejmě její budoucí manžel zná a koho nemůže překousnout..) Přemýšlí zda ze svatby neuniknout, když ho v hale odchytne otec nevěsty (Ryan Reynolds) a donutí ho vytáhnou kartičku s nápisem TALK Poté začne vyprávět svůj životní příběh lásky. Dál už se celý příběh odehrává v minulosti otce nevěsty. Příběh se tváří trochu jako drama, ale můžu říct že v některých scénách jsem se dost bavil a hlavně jak bylo v závěrečných titulcích , tento příběh vypadá velmi chaoticky až neuvěřitelně, ale může se stát skutečně každému… vcelku souhlasím…. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Milý film, ale bohužel nic víc :-( Ryan Reynolds hraje puntičkářského otce od rodiny, kterému se díky nedorozumění zhroutí celý svět.. Jako fénix vyhoří a zase povstane z popela.. Nevýrazné, ačkoliv se z toho dalo vydolovat daleko, daleko víc.. Na seriálového režiséra se však Marcos Siega celkem překonal.. ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem malinko průšvih plný nudy, ale nakonec tahle jednohubka fungovala téměř perfektně. Zřejmě by mohla být ještě zkrácena o zbytečný prolog a epilog, ale pihy na kráse se akceptují. Najít dobrý film s Raynem Reynoldsem je čím dál větší dřina a přitom je to takový charismáč. Teorie chaosu je ovšem příkladem toho, že když se trefí do role, umí být Reynolds vynikající. První půlka příběhu hraje spíše na veselou a švihlejší notu. No a sedla mi malinko víc. Ovšem jen proto, že měla čas na to chrlit nápady, ve druhé už je potřeba celý příběh nějak uzavřít. I to se podařilo, i když už ne s takovou parádou. Velmi milé překvapení. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama