Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie? Řětězec komických situací? Dělají si všichni srandu, nebo jsem jen já takovej cíťa :). Já si zkrátka nemohu pomoci, ale na mě Teorie chaosu zapůsobilo především jako hodně emotivní drama, kde jsem neměl po celou dobu ani na vteřinu nutkání se alespoň jen pousmát a spíš jsem jen valil oči, jak drsné a nemilosrdné životní situace musel hlavní hrdina řešit, aby se nakonec do těch šílených potíží a marastu dostali i ostatní postavy. A finálový happy end mi už příliš neubral z výsledného dojmu, že tohle vážně prdel nebyla. Bohužel, na to, jak ale byla Teorie chaosu dramatická a plná emocí, pravě ony emoce nebyli zpracovány příliš zdařile, občas na mě některé momenty sice zapůsobily silněji a pozitivněji , ale jako celek to ve mě vyvolalo spíše chladnější dojem. Jinak obsazení Ryana Reynoldse do hlavní role byla asi sázka na jistotu, je to sympaťák, ženským se líbí, hrá také umí, takže proč ne. Zato ostatní herci byli dost nevýrazní, Emily Mortimer ani Stuart Townsend nejsou žádní tahouni a ani jeden filmu moc nepřidali. Já mám prostě z Teorie chaosu smíšené pocity, rozhodně v mých očích působí úplně jinak než to cítí ostatní diváci, rozhodně nejde ani o krapet zábavnou podívanou, ale jako drama to zas nemá ty správné parametry a vlastně ani účinky. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se těšil hodně a zase hodně mě to nepotěšilo, syndrom těšení je ve filmovém světě neobyčejně krutej, i když normálně to neuznávám!! Opět první polovina filmu je velice dobrá, i když už od samého začátku film postrádá vyváženější tempo, některé věci bych řešil mnohem rychleji. Proto se v klidu můžeme přesunout k hereckému obsazení, které je nadmíru zajímavé a všichni si své role odehrají dobře, vyčnívá samozřejmě Reynolds, bez pochyb nejlepší postava, taky je hlavní, někdy to ale neznamená nejlepší!! Druhá polovina filmu nudí a pouze záblesky ( scéna v krámě a na rybníku ) dobrých okamžiků drží vaše oči otevřené!! Jednou větou: Ryan Reynolds je další herec od kterého bych už zase chtěl nějakej akční nářez!! ()

Reklama

Tomik12345 

všechny recenze uživatele

Zajímavý snímek, kde vše táhne Ryan Reynolds. Nezastírám, že je Reynolds můj oblíbenec, ale tady se vytáh. Název filmu pro mě malinko upoutává víc, než film samotný. Bylo v něm podle mého málo situací, které by podtrhovaly právě teorii chaosu. Pokud budete mít štěstí a možnost shlédnout toto zajímavě pojaté téma, neváhejte, takových filmů moc není. Přesto mu na vyšší hodnocení pár věcí chybí. ()

Pollock 

všechny recenze uživatele

Začátek se tváří jako teenagerovská komedie, kterou už jako bych někde viděl. Svatba, všichni jsou šťastní, všichni se mají rádi – nebo nemají….? V mladém ženichovi začne hlodat nejistota, hlavně potom, co mu jeho nastávající oznámí, že byla asi týden s nějakým Jackem (s někým koho zřejmě její budoucí manžel zná a koho nemůže překousnout..) Přemýšlí zda ze svatby neuniknout, když ho v hale odchytne otec nevěsty (Ryan Reynolds) a donutí ho vytáhnou kartičku s nápisem TALK Poté začne vyprávět svůj životní příběh lásky. Dál už se celý příběh odehrává v minulosti otce nevěsty. Příběh se tváří trochu jako drama, ale můžu říct že v některých scénách jsem se dost bavil a hlavně jak bylo v závěrečných titulcích , tento příběh vypadá velmi chaoticky až neuvěřitelně, ale může se stát skutečně každému… vcelku souhlasím…. ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem malinko průšvih plný nudy, ale nakonec tahle jednohubka fungovala téměř perfektně. Zřejmě by mohla být ještě zkrácena o zbytečný prolog a epilog, ale pihy na kráse se akceptují. Najít dobrý film s Raynem Reynoldsem je čím dál větší dřina a přitom je to takový charismáč. Teorie chaosu je ovšem příkladem toho, že když se trefí do role, umí být Reynolds vynikající. První půlka příběhu hraje spíše na veselou a švihlejší notu. No a sedla mi malinko víc. Ovšem jen proto, že měla čas na to chrlit nápady, ve druhé už je potřeba celý příběh nějak uzavřít. I to se podařilo, i když už ne s takovou parádou. Velmi milé překvapení. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama