Reklama

Reklama

VOD (1)

Okolnosti Walta donutí přiznat pravdu o své nemoci. Musí vyřešit, jak zaplatit nákladnou léčbu rakoviny. (Netflix)

Recenze (20)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Jak již samotný název napovídá, tak v tomto díle opravdu konečně dojde na vyzrazení rakovinového tajemství. Osobně jsem to očekával až v pozdější fázi seriálu, ale budiž. Do pohybu se tak dá značné množství možných scénářů. Působivá byla závěrečná scénka, kdy hlavnímu hrdinovi z nesmírně příjemného a sympatického pána ruply nervy. Celkově spíše nudnější díl. ()

quokam 

všechny recenze uživatele

Hodnoceni po ctyrech videnych dilech: za mne prilis bezvychodne, prilis beznadejne. Jiste, do takove stuace se clivek muze dostat, ale prave bezvychodna dramata jsou vsude kolem nas. Asi i v dramatickych dilech potrebuji videt jiskricku nadeje, svetlo v tunelu. A videt 0ri zasahu prchat skoronaheho sveho studenta oknem od milenky, to je na drama prilis velka nahoda, co snese komedie, nemusi snest tohle. 4/10. ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jsem se doteď obával jedné věci, teda toho, jak Walt vysvětlí svou absenci a podivné chování, tak mi vlastně vůbec nedošlo, že má rakovinu :). Která se řeší v právě v tomhle díle, kdy Walt vyjde s pravdou ven. A zároveň s tím se nám začne rýsovat hlavní motivace, proč Walt chce vařit pervitin – aby měl peníze na léčbu. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Středoškolský učitel chemie Walter White nejprve sledoval svého švagra, agenta DEA, při zátahu. Zatímco agenty zaměstnával jeden z dealerů, on spatřil svého bývalého studenta Jesseho, jak jim z místa prchá. Jelikož Walt potřebuje pořádnou finanční injekci, začnou společně vyrábět ten nejčistší metamfetamin, jaký kdo kdy viděl. To bylo na začátku. Nyní uběhlo pár dní a agenti už vědí, komu patří opuštěné auto v poušti, a postrádají bratrance-dealery. Walt musel doma s pravdou ven – ano, pokročilá rakovina plic. Na řadě je tak shánění prostředků na lékařskou péči, zatímco se tenhle díl víc věnuje bývalému „parťákovi“ Jessemu a jeho rodinnému zázemí. Jak vidno, je mnohem komplikovanější osobností, než by to na první pohled mohlo vypadat. PS: Jesus Christ pobavil. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Niekto to bude vnímať ako zastavenie na mieste oproti dejom nabúchaným trom prvým dielom, ale práve táto civilnosť a absencia cool čiernohumorných scénok (nič proti nim) ukazujú, že Breaking bad je výborne premyslený na všetkých svojich úrovniach. Mňa tak Muž s rakovinou po relatívnej uzavretosti akéhosi naratívneho celku, skladajúceho sa práve z prvých troch dielov, potešil. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Jesseho ložnice v domě jeho rodičů obsahuje skutečné dětské fotografie Aarona Paula. (KGBelik)

Reklama

Reklama