foto

Wolf Muser

  • nar. 23.10.1950 (68 let)
    Esslingen am Neckar, Baden-Württemberg, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Velká filmová láska (TV film)
2009 Contract Killers
2008 U-900
2004 Eliminator, The
Hlava nehlava (TV film)
2002 Hidden Agenda
Vražedná krása
2001 Rocky Road
2000 Hollywood Sins
Neštěkej, Tefko (TV film)
1999 Prapor sv. Patrika
Ztracený a nalezený
1998 Twiggy - Liebe auf Diät (TV film)
1996 Pandořina skříňka (TV film)
1995 Final Equinox
1990 Caged in Paradiso
1987 Milenka (TV film)
1982 Ano, Giorgio
Barbarosa
Polib mě na rozloučenou
1975 Frozen Scream

TV seriály

2016 The Man in the High Castle (TV seriál)
Loose Lips (S02E08)
The Tiger's Cave (S02E01)
Grimm (TV seriál)
V černém lese (S05E12)
Klíčový krok (S05E11)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvý v řece (S11E15)
2015 The Man in the High Castle (TV seriál)
A Way Out (S01E10)
Three Monkeys (S01E06)
2013 Parks and Recreation (TV seriál)
Partridge (S05E17)
2012 Perníkový táta (TV seriál)
Madrigal (S05E02)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Kdo ví, co je pravda? (S08E11)
2011 Mé nové Já (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Eli Stone (TV seriál)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Není cesty ven (2. část) (S02E23)
Velká hra (S02E14)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Světlušky (S04E08)
2005 Hledaní (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Youmud Din (S01E10)
Carnivale (TV seriál)
Cheyenne (S02E10)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 Alias (TV seriál)
Sbližování 2. část (S02E09)
Věř mi (S02E02)
Skoro třicet let (S01E22)
další epizody (5)
Západní křídlo (TV seriál)
Swiss Diplomacy (S04E09)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
Timecop (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Moloney (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
1993 Ultraman: The Ultimate Hero (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 MacGyver (TV seriál) - a.z.
Vnitřní zrak (S06E21) - a.z.
1989 MacGyver (TV seriál)
Snadný terč (S04E17)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Misfits of Science (TV seriál)
Shadow Chasers (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
The Master (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
Masquerade (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
Capitol (TV seriál)
Romance Theatre (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)

TV pořady

2015 Adam všechno zkazí (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace