Reklama

Reklama

Bliss má ráda rock a její život v americkém maloměstě kdesi v Texasu stojí za dvě věci. Matka jí nutí do příšerných soutěží krásy, na nichž si načančané slečinky nepřejí nic než světový mír, uhihňaný spolužačky jsou na pěst a brigáda servírky taky není nic moc. Jednou však s kámoškou narazí v sousedním městě na drsný závody na kolečkových bruslích a její život se rozjede na plný obrátky... Film o holce, která na lokální soutěž krásy neváhá přijít s modrým přelivem, natočila slavná Drew Barrymore (Charlieho andílci) a ve filmu si i zahrála jednu ze závodnic. Hlavní postavu Bliss hraje talentovaná nastupující hvězda Ellen Page. Ta se objevila například v trojce X-Men, ale proslavila se především svou rolí ve skvělé komedii Juno, za níž byla dokonce nominovaná na Oscara. Ellen ohromuje filmový svět nejen nepopiratelným hereckým talentem, ale i zvláštní neokázalou krásou, která ji předurčuje k rolím silných sympatických hrdinů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (580)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jsem vlastníkem příliš malého počtu chráničů na to, abych se odhodlaně postavil na zákeřné zařízení zvané kolečkové brusle, ale to mi nijak nebrání užít si pohled na nepříliš teple oděné bruslařky s ostrými lokty. Nemilosrdná Barbie přitom sice bruslí v neoriginálních mantinelech teenagerovského hledání životní cesty, ale mne ve snímku, samozřejmě kromě boje na dráze, zaujal hlavně její taťka, jehož stupně pochopení myšlenkových pochodů svérázného potomka bych chtěl jednou dosáhnout. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Strašnej nářez! Uvěřitelné a CIVILNĚ napsané a zahrané postavy, všudestříkající styl, dobrá nálada a parádní hudba a mezi tím vším proplouvá drobounká a slaďounká Ellen Page, která si s každým novým filmem říká o nějakou hereckou cenu tak hlasitě, že se divím, že ještě nedostala Oscara.. Drew Barrymore každopádně nemálo překvapila... ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Shauna Cross .. Prcek Ellen Page válcuje nejen při kolečkovém derby v retro městečku, kde se čas zastavil, hereckou sestavu žen, kterou nejvíce narušuje právě postava režisérky.. Ale dá se na to bez úhony dívat včetně originální bazénové eromantiky. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Pro pořádek. Drew B. moc nemusím, Ellen P. pro mě stále čeká na zlomový film a nejlepší byla v Hard Candy a do třetice, Juliette L. vypadá furt na dvacet:). Bez očekávání jsem teda vkročil do neznáma a... díky za to! Bez očekávání, (+-)bez znalosti obsahu, trailerů a čehokoliv podobného to byl velmi příjemný, osvěžující a zábavný příklad, jak strávit dvě hodiny. Všechny postavy jsou v podstatě fajn, kvalitních herců se tady našlo opravdu dost (čekal jsem parodii na "cihlovou scénu" pro Daniela Sterna, ale ten pán si to opravdu dával s přehledem!). Příběh neruší, i když pár slabšími, ale nutnými momenty si projde (Bliss a její láska...). Krom toho, sakra, kterýmu chlapovi vadí koukat na pěkné holky v síťovaných punčochách a se sexi přezdívkami?:-) Jednoduchá zábava prakticky pro každého s dosti vtipnými momenty a trochou nadhledu především režisérky... ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Film, který tu dlouho chyběl a kupodivu nám ho dala zrovna Drew Barrymore. Z určitého pohledu je tu celkem originální námět a ikdyž jsou postavy většinou šablonovité, mají napsaný výborný scénář a v praxi fungují dokonale. Už vzpomínaná nemožnost zařadit děj do nějakého časového období je skvělá věc. Whip it má zkratka tak bezstarostnou a optimistickou atmosféru, že mu všechny chyby rádi odpustíte, navíc filmu, kde hraje Juliette Lewis i Daniel Stern nemůžu dát míň než 4*. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • V Kolumbii začalo Roller Derby poté, co grafický designér z Bogoty viděl tento film. (Cheeker)
  • Film WHIP IT je režijním filmovým debutem Drew Barrymore, která byla doposud známá především jako herečka. (Zbyisek)

Související novinky

Juno bruslí a líbá holky

Juno bruslí a líbá holky

18.01.2008

Komedie ze života Juno vesele sbírá nadšené recenze, filmové ceny i miliony dolarů a o její hlavní představitelce, dvacetileté Ellen Page, se čím dál hlasitěji mluví jako o obrovském hereckém talentu… (více)

Reklama

Reklama