Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policie nasadí jednoho ze svých nejlepších mužů, černocha Jacka Cartera, do akce proti překupníkovi kradených aut. Jack má za úkol proniknout prostřednictvím bílého zlodějíčka aut Archieho Mosese až k bossovi překupnického gangu Coltonovi. Jack si brzy získá Archieho důvěru a ke Coltonovi se dostane. O něco později, zcela náhodou, se však Jackova identita prozradí a v následující přestřelce je policista vážně zraněn. Je to ale nezmar, po dlouhém léčení se vrátí zpět ke své práci. Úkolem číslo jedna je dopravit Archieho k soudu, kde má svědčit proti Coltonovi. Problémy nastanou hned na letišti, když eskortu přepadne Coltonova banda. V průběhu dalšího děje jedna komplikace stíhá druhou a situace nutí Jacka i Archieho, aby táhli za jeden provaz. Jaksi nepozorovaně se z nich vlastně stanou parťáci, kteří si vzájemně chrání krk před pronásledovateli (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

Zase jsem po nějaké době film vypnul bez dokoukání. Poslouchat neustálé chlívácké záchodové kecy v nenápaditém filmu nedoporučuju

Justice111

Justice111 (hodnocení, recenze)

neviete niekto ako sa vola ta pesnicka co hrala hned na zaciatku..???? nemozem to niekde najst...

Mes-siah

Mes-siah (hodnocení, recenze)

Komédia, ktorá postráda zmysel pre húmor, ktorý sa snažili núteným sposobom zvrhnúť na erotické narážky (dosť trápne). Dosť biedny film až na zopár skvelých momentov, jak sedia v ukradnutom aute a pýtaju sa policajtov, kde je Disneyland-u a hraju postihnutých. To bola asi najlepšia pasáž z filmu. Trvala asi 1min. takže tak. BIEDA 3* len za tých pár dobrých mometov.

Kuba11

Kuba11 (hodnocení, recenze)

Jedna z nejlepších Sandlerovek!!!!!Damon vynikající jako v každym filmu!

Reklama

Reklama