foto

Sal Landi

  • nar. 11.4.1951 (69 let)
    New York, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Soulmates
2020 Choke
2019 Darling Nikki
Mission: S.O.P.
2017 Burning Shadow
Do You See Me
2016 A World Away
Den nezávislosti
2015 Divorce Texas Style
Less Than a Whisper
2013 Blue Dream
Lunch Break
Revenge
2012 Maniak
Poe
2008 Tony 5
2007 The Indian
2006 Seth
2003 First Watch
2001 Crack in the Floor, A
2000 Falešný únos
Na ostří meče
1999 Lansky (TV film)
1997 Bláznivý polda
Dark Planet
Komando totálního nasazení
Motel Blue
Ostrá parta
Vysoký cíl
1996 Jít za sluncem
Manželky těch druhých
Střelený
Temný druh
1995 Deadly Whispers (TV film)
Násilník
Tough and Deadly
XTRO 3: Hlídejte si oblohu
1994 Mlčení šunek
Poldové a zloději
Saints and Sinners
1993 Rána bez milosti
1992 Líheň zločinu
1991 Dobrák Rover
For the Boys
Marilyn and Me (TV film)
1990 Back to Back
1989 Závod s časem
1988 Nebezpečná láska
1987 Sladká pomsta
1986 Club Life
1984 Divoké ulice
1981 Crazy Times (TV film)

TV seriály

2018 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Beneath the Surface (S16E06)
2016 Vražedná práva (TV seriál)
Neříkej to Annalise (S03E04)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
Dvě mouchy jedním Millstonem (S02E06)
2014 Pomsta (TV seriál)
Allegiance (S03E19)
2013 Skandál (TV seriál)
Everything's Coming Up Mellie (S03E07)
Icarus (S03E06)
American Horror Story (TV seriál)
Konec šílenství (S02E13)
Pomsta (TV seriál)
Control (S03E05)
2012 Zoufalé manželky (TV seriál)
Nic není jisté (S08E16)
Ona mě potřebuje (S08E15)
Nepleť se mi do života (S08E14)
další epizody (5)
2011 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kolečko (S11E18)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Les (S02E23)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Mafie magie (S07E08)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Širé moře (S01E06)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Mandi/Randi (S01E02)
2002 24 hodin (TV seriál)
Day 2: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S02E04)
Day 2: 10:00 a.m.-11:00 a.m. (S02E03)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smrt mezi mraky (S03E10)
Akta X (TV seriál)
Vysvobození (S09E17)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Lolita? (S01E04)
V tajných službách (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Vražedný instinkt (S06E14)
2000 Akta X (TV seriál)
Venku (S08E02)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
Křížová výprava (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
The State Dinner (S01E07)
1998 Sedm dní (TV seriál)
1997 C-16: FBI (TV seriál)
JAG (TV seriál)
My občané (S02E01)
1996 Chameleon (TV seriál)
Moloney (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
1995 Policie New York (TV seriál)
Don We Now Our Gay Apparel (S02E09)
Melrose Place (TV seriál)
All About Brooke (S03E25)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Outlaws (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Street Hawk (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Víkendoví válečníci (S02E14)
1982 Voyagers! (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Video kompilace

1999 Akta X: Samantha (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky