Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdy neberte mladé stopařky - mohou být životu nebezpečné!  Pavel (M. Dadák) má smůlu na ženské a může si za to sám. Je neprůbojný a nesmělý. Žije víc ve své fantazii než ve světě. Jediné místo, kde se nebojí ženu oslovit je za volantem auta. A tak jezdí po kraji a bere stopařky. Tady je pánem situace - suverénní mladý muž s bohatou fantazií. Teď už jen zbývá si vybrat tu pravou. Jenže stopování nemusí být nebezpečné jen pro dívky na cestách, ale za zcela specifických okolností i pro ty, kteří je berou. A Pavel byl přece vždycky smolař... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tohle mělo přece jenom hrát na dramatickou strunu a být varováním, i když o jisté varování se postará závěrečná pointa. Vždyť jde o velmi závažné téma, které by nemělo být bráno na lehkou váhu. Marthu Issovou od jisté doby nesnáším a mám na ni alergii. Písničky Dalibora Jandy mě přivádějí k šílenství. Působí na mě jako červený hadr na býka. Jeho "nemocný" hlas jako takový mi nevadí, ale to co zpívá ano. Stopaře neberu ani kdyby mělo jít o člověka, kterého znám. Hlavní postavy Pavla mi bylo docela líto, ale za blbost se prostě platí. Tak to prostě chodí dnes a denně. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Sledovala jsem film hlavně proto, zda se ve mně nezlomí odpor k hlavní hrdince po nechutném klipu Přemluv bábu. Ačkoli od té památné odpornosti uběhlo už půldruhého roku, nezlomil. Stále jsem viděla sličnou kadeřnici, jak posílá naše seniory do hrobu a vysmívá se panu Kunderovi. Hvězdička je za to, že ve filmu hrála stejně bezcitnou mrchu, jako ve zmíněné goebbelsovské agitce. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Efekty 7/10/// +výběr herců, scénář, písničky -přál bych si jiný závěr/// "Ty krávo, tak to je hustý" Tento film dali společně v jeden večer ještě s filmem Kukačky. Ten jsem viděl a tento jsem si nahrál. A v tuto chvíli (po zhlédnutí i tohoto snímku) smekám: oba filmy jsou perfektní, tento možná o něco slabší, ale je neuvěřitelné kolik se dá napráskat do tak malé stopáže. Herci jsou výborní a musím říct že i Martha Issová u mě stoupá. Po seriálu Hop nebo trop je to její další role, která mi sedla. A nebo je to možná také tím, že je všude, takže si na ni už zvykám. Škoda že hlavní hrdina tohoto snímku je takový trdlo, ale pokud bych se do podobné situace dostal, jednal bych asi taky zkratkovitě./// Celkem 84%/// ()

francis 

všechny recenze uživatele

Jako historka by to bylo asi docela dobrý, ale historka se musí umět vyprávět, aby vás nakonec vůbec zajímalo, jakou to má celý pointu. A tohle je jako film pěkně blbě udělaný. Martha hraje svůj standard, je bezprostřední, ani Martin Zbrožek neni tentokrát špatnej, ale jinak to stojí za prd. Zpracování je totiž naprosto nenápaditý, podobně jako dialogy... tenhle vypravěč neumí zaujmout. Přibližně od půlky jsem už jen trpěl a nepomohla ani mrazivá pointa. ()

kiddo

všechny recenze uživatele

SPOILER: Tož pozor, panenky, jak nebudete milé na vypatlané stalkující hovado a pošlete ho za jeho stalkerovské hovadství do řiti, chytne si vás sériový vrah a jako bude to vaše vina, protože jste skrz stalkující zhovadilost toho Hodného kluka (TM) neprohlédly do úžasných hlubin jeho dušičky. Čí padesátiletá matka zhrzeného panice z koloniálu tohle stlepala? ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Liberci a okolí. (rakovnik)

Reklama

Reklama