Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdy neberte mladé stopařky - mohou být životu nebezpečné!  Pavel (M. Dadák) má smůlu na ženské a může si za to sám. Je neprůbojný a nesmělý. Žije víc ve své fantazii než ve světě. Jediné místo, kde se nebojí ženu oslovit je za volantem auta. A tak jezdí po kraji a bere stopařky. Tady je pánem situace - suverénní mladý muž s bohatou fantazií. Teď už jen zbývá si vybrat tu pravou. Jenže stopování nemusí být nebezpečné jen pro dívky na cestách, ale za zcela specifických okolností i pro ty, kteří je berou. A Pavel byl přece vždycky smolař... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

kiddo

všechny recenze uživatele

SPOILER: Tož pozor, panenky, jak nebudete milé na vypatlané stalkující hovado a pošlete ho za jeho stalkerovské hovadství do řiti, chytne si vás sériový vrah a jako bude to vaše vina, protože jste skrz stalkující zhovadilost toho Hodného kluka (TM) neprohlédly do úžasných hlubin jeho dušičky. Čí padesátiletá matka zhrzeného panice z koloniálu tohle stlepala? ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

"Kde jsi? Kde jsi? Celou noc, kde jsi?" Konečně tuzemská původní televizní záležitost, která si na nic nehraje a stojí zato si ji v programu stopnout. I ten Dalibor Jandů do toho sedne. Na druhou stranu, když ji neuvidíte, tak se rozhodně nekoná žádná tragédie. Prostě příjemná oddechovka na nedělní večer s naprosto výborným závěrem (od momentu kdy Issová začne cíleně stříhat do jisté podoby, tak je to za 5*). ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Ha! Zase další šašskočudlácký drakom? Bakalářským stylem ale s dvojnásobnou časovou stopou? A proč je to tak celé tak nepůvodní a otravné? A proč ze sebe všichni hrající dělají debily? A proč pražská čudlárna lezoucí před kameru neumí normálně mluvit? A proč... Jo chápu. Prostopičopádně. . . . Jedna hvězda tedy jen za to, že na tušašských televizích (k)análech vznikají daleko větší sračky, želbohu formou povětšinou v obdobném duchu a často se stejnými protagonisty... - - - - - (Poprvé viděno 30.10.2011 na >stopové jebničce< , hodnocení 327., komentář zde jako devětadvacátý - 30.10.2011) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Na televizní poměry příjemná komedie s prvky dramatu a místy drhnoucími dialogy. Kadeřnice, která hojně využívá jízdy stopem, nastoupí k nesmělému řidiči tramvaje, kterému se vození stopařek ve finále dvakrát nevyplatí. Několik povedených scén, nečekaná pointa a výkon Marthy Issové směle ženou historku syna Olgy Sommerové k nadprůměru. Škoda jen po celou dobu přehrávajícího divadelníka Matěje Dadáka!! 60%. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Efekty 7/10/// +výběr herců, scénář, písničky -přál bych si jiný závěr/// "Ty krávo, tak to je hustý" Tento film dali společně v jeden večer ještě s filmem Kukačky. Ten jsem viděl a tento jsem si nahrál. A v tuto chvíli (po zhlédnutí i tohoto snímku) smekám: oba filmy jsou perfektní, tento možná o něco slabší, ale je neuvěřitelné kolik se dá napráskat do tak malé stopáže. Herci jsou výborní a musím říct že i Martha Issová u mě stoupá. Po seriálu Hop nebo trop je to její další role, která mi sedla. A nebo je to možná také tím, že je všude, takže si na ni už zvykám. Škoda že hlavní hrdina tohoto snímku je takový trdlo, ale pokud bych se do podobné situace dostal, jednal bych asi taky zkratkovitě./// Celkem 84%/// ()

francis 

všechny recenze uživatele

Jako historka by to bylo asi docela dobrý, ale historka se musí umět vyprávět, aby vás nakonec vůbec zajímalo, jakou to má celý pointu. A tohle je jako film pěkně blbě udělaný. Martha hraje svůj standard, je bezprostřední, ani Martin Zbrožek neni tentokrát špatnej, ale jinak to stojí za prd. Zpracování je totiž naprosto nenápaditý, podobně jako dialogy... tenhle vypravěč neumí zaujmout. Přibližně od půlky jsem už jen trpěl a nepomohla ani mrazivá pointa. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

70% Hudbu Dalibora Jandy nijak nemusím a Issová by se mi rozhodně více líbila s delšími vlasy, ale rozhodně to nebyla ztráta času. A hlavně - zaznívá zde Edvard Grieg... ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Slušná historka, která mi přes svou stopáž v některých pasážích připadala zbytečně protahovaná. Ale pointa to napravila. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Scénář: Martin Klam. Milé malé televizní překvapení. Vtipně odvyprávěné, herecky velmi dobře obsazené a pěkně vypointované. Bavil jsem se. A to ještě následovaly Kukačky. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Vďaka krátkej minutáži sa to dobre pozerá, hoci dialógy sú riadne odfláknuté. Záver pridáva jednu hviezdičku... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Filmařsky docela zručné, ale scenáristicky či obsazením podivné. Např. (BACHA MOŽNÝ SPOILER) se nedozvíme, CO přesně vedlo hlavní hrdinku, že najednou ke konci změnila názor a zavolala na policii, zvláašť když viděla, o jakého ňoumu jde. Navíc Martha Issová i Matěj Dadák hrají, jako kdyby šlo o komedii, ne drama, které se z toho nakonec vyklube. ()

Cubinho 

všechny recenze uživatele

Vždyť to bylo dobré!!! A hlavně dost vtipné, s výborným výkonem hlavního představitele. Takový krátký film o velké souhře okolností. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Sledovala jsem film hlavně proto, zda se ve mně nezlomí odpor k hlavní hrdince po nechutném klipu Přemluv bábu. Ačkoli od té památné odpornosti uběhlo už půldruhého roku, nezlomil. Stále jsem viděla sličnou kadeřnici, jak posílá naše seniory do hrobu a vysmívá se panu Kunderovi. Hvězdička je za to, že ve filmu hrála stejně bezcitnou mrchu, jako ve zmíněné goebbelsovské agitce. ()

k4n9ur odpad!

všechny recenze uživatele

Co? Proč? Vim že to byl televizní film ale kvalitou vypadal jako o deset let starší a navíc se na to nedá koukat. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tohle mělo přece jenom hrát na dramatickou strunu a být varováním, i když o jisté varování se postará závěrečná pointa. Vždyť jde o velmi závažné téma, které by nemělo být bráno na lehkou váhu. Marthu Issovou od jisté doby nesnáším a mám na ni alergii. Písničky Dalibora Jandy mě přivádějí k šílenství. Působí na mě jako červený hadr na býka. Jeho "nemocný" hlas jako takový mi nevadí, ale to co zpívá ano. Stopaře neberu ani kdyby mělo jít o člověka, kterého znám. Hlavní postavy Pavla mi bylo docela líto, ale za blbost se prostě platí. Tak to prostě chodí dnes a denně. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Taková prodloužená bakalářská povídka, která má docela dobrou pointu. Jinak nic zvláštního a herecky hodně slabé. Na jedno podívání to jde. ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo nečekaně dobré. Celkově celé dobré. Pobavila jsem se i mě na konci nepříjemně zamrazilo. Více takových komedií na "našem trhu", prosím. ()

Reklama

Reklama