Reklama

Reklama

Malý Rambo

  • Velká Británie Son of Rambow (více)
Trailer 2

VOD (1)

Když Will Proudfoot vymýšlí útěk z domova narazí na Lee Cartera, školního rváče. Vyzbrojí se videokamerou a filmem Rambo: První krev. Společně objeví, že jejich vynalézavá a někdy trochu nešťastná filmová dobrodružství mohou začít! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (106)

Shit 

všechny recenze uživatele

Pro mě je to trošku zklamání, sice ze začátku, kdy Bill Milner viděl poprvý v životě film a hned vyfasoval First Blood a v něm Johna Ramba, jak zničí půlku města, je to super jízda, Bill Milner tam nestuále pobíhá a dělá že je Rambův syn a do toho ještě točí Ramba se svým kámošem a nějak ho už moc nezajímá, že by měl jít do kostela nebo tak něco. Jenže bohužel zhruba v polovině filmu se tak, jak je to zvykem, začne film stáčet spíš na dramatickou stránku, takže zábavnosti ubývá a už se jen řeší takový typický záležitosti ohledně zrady, kamarádství a víry a už to neni nic moc a konec je jasnej. Je to docela škoda, protože se z toho dala podle mě vytřískat větší jízda, jak ukázala první polovina filmu ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak ten nápad natočit dětský film o tom, jak děti točí takové netradiční pokračování Ramba, je sám o sobě výbornej a hodně se mi líbí. I to samotné natáčení bylo fajn a někdy to bylo hodně fajn ulítlý. Zvlášť se mi líbila ta animovaná sekvence, kam ještě prostřihávali záběry z Ramba a hlavnímu prckovi narostli svaly. Hrozně mě tam ale rušily ty rodinný linky obou hrdinů. Ty totiž jedou podle zajetejch klišé, víte jak to s nima skončí a vůbec do tohoto jinak hravýho filmu nepasujou a docela nuděj. Moralitky taky nevyšly, i když vím že to k dětskejm filmům prostě patří. Jinak je to ale docela originální film, který možná místy děti ani nepoberou a i přes zbytečný rodinný odbočky to mohu doporučit. 70% ()

Reklama

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

V prvom rade sa nejedná o žiadnu komédiu, ale o drámu. Je to v niektorých momentoch milé, nápadité a v závere som skoro vyronil slzu. Som však názoru, že z tak hravého námetu sa dalo vyťažiť oveľa viac. Na celej stopáži je zaujímavých scén veľmi málo, ak by to trvalo 20 minút, bol by som nadšený. Takto však lepšie hodnotenie nemôžem dať. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Od Malého Ramba jsem čekal buď: a) lásku k filmu a jeho akčním hrdinům, nebo za b) útěk z reality do světa tvořeného vlastními pravidly a zákony, tj. něco na způsob Mostu do země Terabithia, jen bez žánrové škatulky fantasy. Od prvního se vám dostane více, od druhého méně. Malý Rambo je film o skutečném přátelství, a více než o nějaké poctě vietnamskému veteránovi je to spíš příběh o Vinnetouovi a Oldu Shatterhandovi, což symbolizuje i sbratření krví obou chlapců. Velmi příjemně mě překvapilo, že film se záměrně vyhýbá všemožmým klišé a nesnaží se moralizovat (oba kluci beztrestně kradou v obchodech) a míra sentimentu je potlačena na minimum. Bohužel je to jeden z řady filmů, na který si druhý den už nevzpomenu. Průměr, který splnil svůj účel. Mladým divákům úsměv na rtech dozajista vykouzlí, dospělí se už tak bavit nebudou. ()

Pump 

všechny recenze uživatele

Překrásně zpracované téma, které se dalo milionkrát zkazit a nestalo se. Krásně zahrané, kluci excelují. Zábavné a opravdu příjemné komediální drama. Zajímavý pohled do nitra ortodoxní církve. Střet církevního "holého" světa, jejich praktik a hodnot s okolím, které jejich vírou dotčeno není. Dva kluci a jejich dobrodružství jako vystřižené z dobrodružných knížek mého dětství. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo převážně v anglickém městě Berkhamsted, v okolí domu Ashridge Estate v Hertfordshire. (Terva)
  • Ve filmu se Will (Bill Milner) a Lee (Will Poulter) dostanou na diskotéku, kde si zaskáčou na skladbu „Just Can't Get Enough“ od britské elektronické kapely Depeche Mode. (Trajektt)
  • Garth Jennings a Nick Goldsmith svou práci na filmu přerušili, aby se mohli věnovat produkci filmu Stopařův průvodce po Galaxii (2005). Poté se k projektu opět vrátili. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno