Reklama

Reklama

Svět podle Mallory

  • Velká Británie Welcome to the Rileys
Trailer 1

Doug jede na služební cestu do New Orleans. Je rád, že změní prostředí a na chvíli si odpočine od své manželky Lois. Od té doby, co jim zemřela dcera, nedokážou najít společné zájmy a naopak se sami sobě více vzdalují. Doug si vyrazí večer na skleničku do klubu a při té příležitosti se seznámí s mladou prostitutkou Mallory. Prostořeká a upřímná Mallory rozdmýchá stereotypní život staršího muže. Svým osobitým kouzlem a nadhledem dokáže v Dougovi zažehnout jiskru a znovu objevit chuť do života. Pomůže Mallory nešťastnému páru opět najít ztracenou lásku?
V roli Mallory zazářila hvězda ze série Twilight sága - Kristen Stewart a na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýc Tony Scott jako producenti (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (191)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Svět podle Mallory je pro mě přesně ten typ filmu a dramatu, u kterého už od začátku vím, že mě nebude bavit. Pak na to koukám dvacet minut a říkám si, že mi ty postavy vůbec nic neříkají a začínám usínat. A usínám a usínám až se v mdlobách dokopám do závěrečných minut a do pozejtří si vlastně ani nezapamatuju, na co jsem to koukal. Jediným plusem jsou herci, ale jejich role jsou podle mě tak nezajímavé, že je škoda, že ve filmu vůbec jsou. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Otřepané rodinné problémy, z dílny rodinky Scottů, zažehnává výborným výkonem Kristen Stewart. Především na jejím výkonu to tady stojí a krade si veškerý zájem na obrazovce pro sebe. Více než krize postaršího manželského páru a linie trápící se manželky, mě zajímaly situace a vypětí mezi Dougem a Allison. ()

Reklama

papaJA21 

všechny recenze uživatele

Výtečně vystavené drama se skvělím Jamesem Gandilfinim v hlavní roli. Neméně přesvědčivě mu sekundují Kristen Stewart v roli ztracené mladé prostitutky a Melissa Leo v roli smrti dcery zničené manželky. Ta opravdu krásně zahrála zdrcenou matku, vyhýbající se lidem, uzavřené do svého smutku. Na druhou stranu vnáší do filmu neskutečně vtipné momenty, je úžasná. Téměř celý film se odehrává v charismatickém prostředí New Orleans, které dodává filmu spolu s herci jedinečnou atmosféru. ()

Beznoh 

všechny recenze uživatele

Není to žádný film příběhem plným utopistických věcí a činů, jak tomu tak často bývá. Prostě reálné drama ze života, které i podle toho končí. Normálně bych řekl, že by mě film s tímhle dějem nemohl vůbec ani bavit a že by mě ten konec zklamal. Ale tohle je prostě nějaká super výjimka, protože vážně dokáže upoutat a zaujmout a divák se vůbec nenudí a film si vážně užívá. Čtyři hvězdy určitě. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Význačná K. Stewart opět nezklamala. Ta holka si může vzít na sebe cokoliv a stejně bude vypadat přirozeně žensky =) Jinak je tohle drama zajímavé, protože nepřívětivý osud hlavních postav, které spojuje smutný příběh, je do očí bijící a drásající. Je zřejmé, že jejich znatelné problémy mohou diváka zasáhnout. Já jen s tím zásahem byla trochu pozadu, takže mírný pokles z mého pohledu byl nastolen. 6/10 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (14)

  • Kristen Stewart (Allison alias Mallory) před natáčením filmu záměrně málo spala, učila se tancovat u tyče a jedla pouze mastná a nechutná jídla. (JoranProvenzano)
  • Melissa Leo se filmu upsala pouhé dva týdny před natáčením v New Orleans. (sir-dave)
  • Dixie Divas, ve kterém Mallory (Kristen Stewart) pracovala, je striptýzový bar v New Orleans na adrese 606 Iberville St. (sir-dave)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno