Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie v režii Erica Amadia využívá sex jako pozadí pro zkoumání intimity a zranitelnosti lidského soukromí. Je to humorný ale zároveň otevřený pohled na složitost vztahů v moderním světě a týká se života osmi dvojic. Díky vtipným dialogům a kompromitujícím situacím můžeme sledovat vztahy od začátku do konce a zkoumat všechna stadia mezi tím, v nichž dramata provázejí humor, úzkost i zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (164)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Já bych tedy rozhodně radši viděl Při sexu než po něm, ale autora holt zajímalo, o čem si mohou poklábosit po sexu páry různých složení. Takže pojďme na to: 1. Christopher a Leslie po přímočaře kamarádském sexu s obavami spějí k zamilovanosti. 2. Freddy a Jay po experimentálním gay sexu řeší problémy sexuální orientace jednoho z nich: "Homofobní frajírek, co to má rád do zadku, to nikomu nedokáže říct.". 3. Kristy a Sam po prvním sexu s obavami zjišťují stav: "Nějaká krev? - Nevypadá to. Kondom zůstal, kde měl? - Jo." 4. Nikki a Kat si vysvětlují, proč došlo k orálnímu sexu mezi slečnami: "Mám ráda, když mě někdo líže a ty ráda lížeš." 5. Trudy a Gene po důchodcovském sexu vzpomínají na mládí: "Dneska aby si děcka před každým špásováním navlíkly brnění." 6. Neil a Bob po rokenrolovém sexu dvou vyzrálých mužů řeší taťkovství a mamkovství v jejich vztahu. 7. David a Jordy po sexu bývalých partnerů zkoumají důvody svého rozchodu: "Mělas utkvělou představu, že tě podvádím. - Taky jsi mě podváděl. - No ale to jsi věděla." 8. Marco a Alanna po anonymním sexu zjišťují totožnost svého partnera: "Teď mi určitě shnije a upadne jazyk." Ve finále to není nebylo světoborného, ale nějaký ten vtípek jsem zaznamenal a nyní se vraťme k sexu. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Osem rôznych párov, osem rôznych rozhovorov - avšak všetky po rovnakej situácii (ako už názov filmu prezrádza)... Niektoré z tých krátkych "poviedok" boli fakt vynikajúce, niektoré zase vôbec nezaujali. Takže tam bol značný nepomer. Úplne najviac sa mi páčil hneď prvý pár (Marc Blucas & Charity Shea), hlavne tá úvaha o Láske a jej prirovnaní k skoku do bazénu, ktorého hĺbku dopredu nepoznáme :) Tie homosexuálne príbehy boli prekvapivo tiež celkom zaujímavé (až na ten v poradí šiesty príbeh), aj ten mladý pár a ich sexuálna premiéra neboli zlí, najmenej sa mi páčili úchylní starci, a najlepšou bodkou boli dve záverečné poviedky... Keby tie dva nie práve vydarené (piaty a šiesty príbeh) dali preč a tie ostatné by mali viac priestoru, tak by to bolo aj na 4 hviezdičky. No tie dva spomínané bohužiaľ stiahli celkovú úroveň. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Film s velkým potenciálem, bohužel v tomto případě promarněným. Určitě by se takhle zajímavé téma dalo zpracovat mnohem lépe. Nikdy jsem neměl nic proti homosexuálům a homosexuálním párům, ale do tohohle filmu jsou vloženi až příliš násilně, zvláště ta druhá povídka s punkerem a jeho milencem. Nejvíce mne oslovily první povídka a následně ta s Emmanuelle Chriqui. A taky shledávám poněkud zvláštním, že ani v jednom případě se nejednalo o normální pár, ať už manželský nebo lidé, kteří spolu žijí. Vždyť těch je snad většina... ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Osm různých párů a každý vede diskuzi po právě proběhlém sexuálním aktu. Tudíž nejde o žádné lechtivé podívání, ale spíš o zvídavou sondu do myšlení vybraných párů. Poukazovaný snímek je uváděn jako komedie. S tím nesouhlasím, ke smíchu mi tedy rozhodně po shlédnutí nebylo. Různé páry (hetero, homo, staří, mladí, šťastní i rozhádaní..) jsou zde promítány, kterak vedou existenční rozhovory ihned po sexu. Je to milé, místy ba přímo roztomilé. Je to krátké, takže než byste se začali nudit všemi těmi narychlo navlíknutými trenkami hned po styku, tak to skončí. Herecky zvládnuté velmi slušně, zbytek ujde, žádný zázrak ovšem nečekejte. Rozhodně vám film neudělá díru do hlavy, ani jsem nezačala po shlédnutí zpytovat svědomí. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nemám veľmi v láske takéto snímky, ktoré sú rozdelené do krátkych samostatných príbehov. Toto navyše vyzerá dosť lacne, no chcel som to vidieť, lebo v tom hrá pár mojich obľúbených hercov. Nakoniec to bola celkom zábava. Ako už názov snímky napovedá, pozrieme sa na mnohé rozhovory medzi milencami pár sekúnd po sexe. A že je tam skutočná extravagandná vzorka rôznych párov. Pozrieme sa na rozhovor medzi geymi, lezbami, miešanými pármi, či na záver asi najzábavnejší rozhovor medzi Mexikáncom a "štetkou". Kedže je snímka zameraná práve na rozhovory, tak musím uznať že sú celkom kvalitné a že vás práve to hlavné nenudí. Herci sú tiež dobrí. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • V scéne, keď Jordy (Emmanuelle Chriqui) leží na posteli, si striedavo v záberoch podopiera hlavu iba jednou rukou, resp. oboma naraz. (MikaelSVK)
  • Pre Erica Amadia znamenal tento film okrem režisérskeho aj producentský a scenáristický debut. (MikaelSVK)
  • Celý film bol natočený v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama