Reklama

Reklama

Vlak do pekel

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Akce se odehrává kdesi ve východní Evropě. Skupina amerických sportovců se potká ve vlaku. Tohle však není normální vlak..... Během jízdy se cestující začínají ztrácet. Jsou vězněni a mučeni v kovových klecích sadistickým vrahem a jeho pomocníky. Námět byl vzat z hororu TERROR TRAIN, ve kterém si hlavní roli zahrála Jamie Lee Curtis. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Jediný, co můžu ohodnotit kladně, jsou efekty a provedení eliminací (nejlepší je pro mě asi kousek s páteří). O ostatních věcech jako je atmosféra, herci, příběh a průběh se to ale říct nedá. Když to vezmu postupně, tak atmosféra vlaku není ničím zajímavá a také tím, že existuje jen jedna cesta skrz vlak, docela nudná. Herci jsou pak typické oběti, o nichž se nemusíme nic dozvědět, protože jediná jejich úloha je být dřív nebo později eliminován a cokoliv, co podnikají do doby, než se tak stane, prakticky nemá žádný význam. Příběh je pak docela uhozenej a těžko uvěřitelnej . . . Nehledě na to, že si američané možná doopravdy myslí, že po Evropě jezdí vlaky, ve kterých vás bez větších problémů zbaví orgánů tak, aby byly ještě použitelné. Slabší ** ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Poměrně bezzubý 'trainsploitation' horor, nejblíže má skutečně asi k HOSTELu - který je ovšem mnohem zábavnější. Část týmu amerických zápasníků a zápasnic se zdrží a nastoupí až do vlaku, ze kterého je úniku leda tak po částech... Po cestě do Oděsy bude spousta času poznat spolucestující zlořády - doktorku, průvodčího, řezníka a dva vidláky. Je to velký průměr bez nějakého většího spádu. Jelikož mám podobných filmů nakoukaných řadu (ale snad i kdybych neměl), vůbec ničím mě to nezaujalo. Hlavní hrdinka byla zajímavá na pohled a řezník měl taky charisma, ale to je tak asi vše. Hrůza to není, prostě jen polozáživná naředěná 'drsňárna' - (ne)berte. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Okrem klasických predsudok neonacistov zo spojených štátov o situácii vo Východnej Európe sa dočkáme relatívne zaujímavého príbehu v štýle Hory majú oči, Pach krvi či Deliverance. Cieľom vrahov však tentokrát je obchod s ľudskými orgánmi. Na porovnanie budem musieť pozrieť aj pôvodnú verziu, táto sa dala pozrieť, sú podstatne horšie hororoy (napríklad víťazstvo papučoovej). ()

Tereza666 

všechny recenze uživatele

Do háje, já už nikdy nesednu do vlaku. Když ne film PŮLNOČNÍ VLAK, tak Train. Film byl skvělý, brutalní. Jediné co mě štvalo byla hrozná Thora Birch, kterou prostě nemůžu vystát. Přišlo mě jako by jí ta role vůbec nebavila. Ale co se týče brutálních scén..Ty byly skvělé. Perfektní horor. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Po delší době zase jeden americký pohled na východoevropský vidlákov. A to mnohem méně kvalitní než ten Rothův. Fanoušky gore hororů Train nejspíš neurazí, ale hledat zde byť jen náznaky chytrého příběhu je zbytečné. Ten film je občas tak připitomělý, až to skutečně působí zábavně (kupříkladu bulharský zabiják, jemuž se oběť schovala pod vagón, jej radši vlastnoručně odtlačí, než aby se pro ni sehnul). Strašné je i herecké osazenstvo, mezi kterým kupodivu nevyniká ani Thora Birch, neboť ani jí nelze uvěřit žádnou zahranou emoci. Train si sice dovolím označit za jeden z těch snesitelnějších hororových kusů, které jsem v posledním cca měsíci viděl, avšak i tak to bude pro většinu diváků ztráta času. Takže radši nebrat... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Snímek měl premiéru na filmovém festivalu Screamfest Horror 16. října 2008. (Terva)
  • Příběh měl být původně remakem filmu Terror Train (1980), nakonec však dostal svůj vlastní koncept. (Terva)
  • V USA byl film nejdříve označen ratingem NC-17. Později film převzala společnost Lionsgate a vystříhala některé krvavé scény, díky čemuž byl film nově ohodnocen ratingem R. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno