Reklama

Reklama

Vlak do pekel

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Akce se odehrává kdesi ve východní Evropě. Skupina amerických sportovců se potká ve vlaku. Tohle však není normální vlak..... Během jízdy se cestující začínají ztrácet. Jsou vězněni a mučeni v kovových klecích sadistickým vrahem a jeho pomocníky. Námět byl vzat z hororu TERROR TRAIN, ve kterém si hlavní roli zahrála Jamie Lee Curtis. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Plagiát Hostelu, který sice vypadá celkem slušně, ale od poloviny filmu jakoby si režisérskou židličku půjčil Uwe Boll. Hledání kamarádů ve vlaku zásadně probíhá lezením zvenčí do okna a za jízdy, 40ti kilová slečna nejenže má neskutečnou sílu, ale ještě v pohodě ustojí několik POŘÁDNÝCH pěstí přímo do ksichtu (nebýt tou slečnou Thora Birch, která mi naštěstí není nějak nesympatická, ale nějaká kravka, byl by to odpad), celý vlak se umí vypařit z kolejí a mnoho jiných debilit včetně té, na kterou jsem čím dál víc alergický a to - chlapa, který zabil mé kamarády a chce zabít i mě, omráčím a místo toho, abych ho dorazil, tak ho nechám ležet a utíkám pryč. ()

kombajn 

všechny recenze uživatele

PLUS: brutalita, MINUS: scénář, dialogy, chování postav... Po většinu času si jen člověk myslí WTF. Bohužel, protože jinak jsou krvavé části dostatečně nechutné, ale film je totálně předvídatelný (kromě mnoha momentů, kdy by člověk čekal, že se družstvo zápasníků bude umět prát), zkrátka ZLO. MÁSLO. Doporučuji se vyhnout tomuto filmu... ()

Reklama

Mírouš 

všechny recenze uživatele

Jede jede mašinka, kouří se jí z komínka...:-) Film byl tak do půlky dobrej, ale jakmile došlo k tomu, že bacili tlusťocha do hlavy a zdrhli, místo toho aby ho dorazili, tak jsem začal kroutit nechápavě hlavou, až do konce filmu...Opět jeden z hororů, kterej postrádal totálně logiku. Škoda, mohl to bejt slušnej kousek, zvlášť když v něm hraje taková známá tvář. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Skupinka amerických športovcov odchádza na Ukrajinu do mesta Odesi. Noc pred odchodom podaktorí navštívia párty, vďaka ktorej zmeškajú spoj na presun. Jedinou a poslednou možnosťou sa stáva cesta vlakom. Toto však nie len tak obyčajný vagón pre cestujúcich. Boj o život sa môže začať! Horor tak veľmi podobný tomu našemu, "slávnejšiemu" Hostelu. Kde sa vraždilo pre "zábavu", tu je to pre "dobro" ľudí, ktorí nemajú hlboko do vrecka a ich jedinou záchranou života sa stáva nová oblička či srdce. Všetko v tomto horore sme už niekde videli. Nie je tu nič čím by prekvapil. Gore je vskutku vydarené a fanúšik hororu si príde na svoje. Škoda toho rozuzlenia. Nebyť záverečnej, nelogickej "debility", kedy mladá ( 50 kg ) slečna po niekoľkých úderoch päsťou, či dokonca kopancov do ksichtu ( od "pandrláka" vyzerajúceho ako Golem, ktorý nemal problém posunúť vlak RUČNE!! ), všetko "ustojí" a navyše svojho protivníka dokáže, jedným chmatom, ala Warrior, "zlomiť", mohlo to byť o jednu hviezdu navyše - 60%. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Druhý nejhorší vlakový film, který jsem kdy viděl (na tom "prvním" místě zůstává brutalsračka Snakes on a Train, ve které had sežere vlak). Logiku někdo napíchnul na hák a vyrval ze scénáře, vlak splašili někde na šrotovišti a obsazení naprosto odpovídá žánru. Strašná nuda. Předvídatelné. Ultralaciné. Nemám víc co dodat, tři řádky jsou až až. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Příběh měl být původně remakem filmu Terror Train (1980), nakonec však dostal svůj vlastní koncept. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)
  • V USA byl film nejdříve označen ratingem NC-17. Později film převzala společnost Lionsgate a vystříhala některé krvavé scény, díky čemuž byl film nově ohodnocen ratingem R. (Terva)

Reklama

Reklama