Reklama

Reklama

Walter, mladý zápasník národního týmu se vrací domů na pohřeb své sestry. Přijme tam pracovní nabídku a zároveň se pokouší vypořádat se sestřinou smrtí. Přichází do malého městečka, aby se pomstil vrahovi své sestry a potkává tam starší ženu potýkající se s podobnými problémy jako on. (oficiální text distributora)

Recenze (86)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Vzájemná objetí v sobě skrývají velký potenciál, který však sám o sobě v jisté míře převyšuje samotné zpracování. Příběh je rozvíjen velmi slibně, Michelle svůdná a sexy, jak to umí a Ashton zde dokázal, že umí zahrát i jiné postavy, než přitroublé frajery v průměrných komediích. Viditelně to mezi nimi jiskří. Jen jsem čekala, že příběh bude více a hlouběji rozveden. Nemá v podstatě žádnou větší zápletku a nějakých silně vyznívajících či dramatických momentů je zde velmi poskromnu. Což mi však rozhodně nijak nevadilo. Jen jsem měla pocit, že v "tom" množství toho všeho nevysloveného, bylo ve vzduchu více, než co mi nabídl samotný film. Těžko to popsat. Bylo však velmi příjemné sledovat Ashtona v roli nemluvného a uzavřeného Waltera. Skutečně zde dokázal hrát, a to i pouze pomocí obličeje či svých pohledů. Občas jsem sice měla dojem, že je mírně křečovitý, ale jinak jsem mu roli dokázala uvěřit. V jedné scéně jsem dokonce říkala, že jestli ji nechá odejít, tak je to fakt "Kačer.":) ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Na drama necekane klidne tempo a spousta peknych detailnich zaberu, ktere umocnuji emoce. Ashton byl vyborny, i kdyz mel skoro porad na hlave cepici nebo kureci prevlek a chodil tak, jako by mel v zadku rozevreny destnik. Musim vyzdvihnout i postavu neslysiciho Claye, ktereho vyborne ztvarnil Spencer Hudson. Prijemne prekvapeni s prijemnou hudbou. ()

Reklama

Plangi 

všechny recenze uživatele

Začnu od dřeva. Kutcher je sice kluk jako buk, ale jako herec fakt prkno. Tedy proč jej obsazují do role, která vyžaduje silné emoce a opravdový herecký projev? Osobně netuším, ale přišla mi dost vtipná ta nezastíraná óda na Kutcherův vzhled těmi všemi záběry na jeho kukuče a obnažené části těla. Budiž, já jsem se přes jeho „výkon“ přenesl a můžu říct, že Personal effects je jako drama obstojné, snad jen trochu nevyvážené. Protože ¾ snímku jede krom pár vypjatých momentů tak na půl plynu, až jsem se málem nudil. Bohudík pak se začalo hrát na tu správnou dramatickou strunu, až jsem byl z té emoční facky úplně u vytržení a nezbývalo mi nic jiného, než postavám přát aby k nim osud byl milostivý…a po dlouhé době jsem dychtil po nefalšovaném šťastném konci. 70% ()

marvan 

všechny recenze uživatele

Film je uveden jako drama, ale osobně bych ho označil za horor. Hlavním zdrojem mého upřímného zděšení byl Ashton Kutcher, který se snaží se zaťatými zuby (a to doslova) ztvárnit postavu oplývající bohatým vnitřním životem. Celou tu hrůzu doplňovala babičkoidní Michelle Pfeiffer, se kterou náš prkenný hrdina navázal vztah. Producenti zřejmě měli za to, že život s postarší Moorovou Kutchera dostatečně kvalifikoval pro tuto roli a rovněž vyšli vstříct diváckému hyenismu, který si dodatečně propojí fikci s realitou a příběh tak dostane pikantní příchuť obživlých stránek Blesku. Další zářez na pažbu producentů, kteří vzali věci za správný konec a potopili slušný scénář. Na tomhle hřbitově už hnije pěkná řádka mrtvol. ()

prezdivaka 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem mezi čtyřmi a pěti hvězdami a nakonec dal plný počet. Jednak fandím podobným námětům, které nejdou tak vztříc divákovi a pak se mi také líbilo samotné ztvárnění filmu. Bylo to syrové, použitím kamery, prostředím, málomluvností postav, podzimnímu počasí ... Je mi vlastně trochu líto těch, co je to nezasáhlo a myslí si, že jde o nudný a přehlédnutelný snímek. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (5)

  • Premiéra filmu se odehrála v naprosto nehollywoodském stylu v lowa City, kde měla vydělat peníze na pomoc tamním lidem postiženým záplavami. (Olík)
  • V skutočnom živote študoval Ashton Kutcher na Univerzite v Iowe, odbor biochemické inžinierstvo. Vo filme nosil potítka a čiapku tejto univerzity. (U_S_O)

Reklama

Reklama