Reklama

Reklama

Walter, mladý zápasník národního týmu se vrací domů na pohřeb své sestry. Přijme tam pracovní nabídku a zároveň se pokouší vypořádat se sestřinou smrtí. Přichází do malého městečka, aby se pomstil vrahovi své sestry a potkává tam starší ženu potýkající se s podobnými problémy jako on. (oficiální text distributora)

Recenze (86)

peiton 

všechny recenze uživatele

Božská Michelle a čudák Ashton.Mohli sme byť svedkami drámy s prímesov lásky dvoch vekovo rozdielnych ľudí,ktorých cesty pretnú ich vlastné rodinné tragédie.Ashton herecky nevýrazný oproti podstatne skúsenejšej a staršej Michelle(ako i v snímke,tak i v súkromnom.živote).Perfektná téma lásky staršej ženy k mladšiemu mužovi (moja obľúbená),no jeho prevedenie sa už tak perfektne nejaví.Tvrdenie,že by to medzi nimi iskrilo ako blázon,nemôže byť ani reči.A záverečné silené zdramatizovanie z nechceným HappyEndom mu vynieslo slabšie 3 hviezdy. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jóhann Jóhannsson: 1. Looking for Peyton ,2. Dutch ,3. Cabin Fever ,4. Playa del Sul ,5. Random Hearts (Love Theme) ,6. Phone Call Soliloquy ,7. The Folks Who Live on the Hill ,8. Keys ,9. Aqui en Miami ,10. Decisions ,11. Intimate Distance ,12. Passengers ,13. Personal Effects ,14. Seasonal Changes ,15. Closing In ,16. Good Thing ()

Reklama

Bart 

všechny recenze uživatele

Syrové a šedivé drama natočil jako svou celovečerní prvotinu podle vlastního scénáře David Hollander a jediné, co se tomu dá opravdu vytknout je herecké obsazení. Pro profesionálku M. Pfeiffer nemohl být problém takovou roli ztvárnit. Ovšem proč byl do role emocionálně (na svůj věk) nadmíru vyspělého Waltera "použit" takový herecký nedomrlec, jakým A. Kutcher bezesporu je, to nechápu. S rolí se opravdu popral, to se uznat musí. Role mu zabrat dala. Ale nejhorší na tom všem je, že ta námaha byla na něm vidět. Prakticky celý film můžete sledovat, jak se Kutcher s rolí pere, jak nedostatek emocionální vyspělosti a zkušeností kompenzuje různými trapnými hereckými pózami, grimasami a obličejovými křečemi. Pokud se někdo domníval, že reálný život po boku o 15 let starší ženy udělá z hereckého kojence muže z bohatou škálou hereckých zkušeností, tak se mýlil. Zajímavému námětu filmu tohle hodně uškodilo a celý film to prakticky zabilo. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Hodně nenápadné drama, které určitě mohlo dopadnout líp nebýt Kutchera (asi je móda do něj kopat - ale proč ne), protože ten za celý film z kapsy vytáh pouze 2 výrazy, a to na takovou roli opravdu nestačí. Nicméně, i přes to u mě převládá spíš spokojenost. Je to zásluhou pomalu plynoucího děje, krásné Michelle (i v těch 50 je k nakousnutí) a toho neslunečného studeného počasí, které alespoň u mě působilo dost depresivně...Slabší 4 => 6.5/10 ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Na drama necekane klidne tempo a spousta peknych detailnich zaberu, ktere umocnuji emoce. Ashton byl vyborny, i kdyz mel skoro porad na hlave cepici nebo kureci prevlek a chodil tak, jako by mel v zadku rozevreny destnik. Musim vyzdvihnout i postavu neslysiciho Claye, ktereho vyborne ztvarnil Spencer Hudson. Prijemne prekvapeni s prijemnou hudbou. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, predovšetkým v meste Vancouver. (MikaelSVK)
  • Premiéra filmu se odehrála v naprosto nehollywoodském stylu v lowa City, kde měla vydělat peníze na pomoc tamním lidem postiženým záplavami. (Olík)

Reklama

Reklama