Comeback - Série 1 (2008) (série)
Ozzák zděšeně zjistí, že metalisté v Čechách vymírají. S několika posledními vyznavači tvrdé hudby se rozhodnou pro zoufalý krok: musí se rozmnožit! Vymyslí, jak toho dosáhnout, ale to by musel Ozzák vydržet tři dny střízlivý. Tomáš prožívá těžké chvíle. Ozzák bez denní dávky piva je nebezpečný sobě i okolí, a navíc jakási slečna pod přezdívkou Vačice vyzrazuje na internetovém blogu tajemství ze života jejich rodiny. Zvládne Ozzák muka abstinence? A přežije to jejich lednička? (TV Nova)
(více)Recenze (9)
Zajímavé řešení, jak zabezpečit, aby metaláci v českých zemích nevyhynuli. A ta závěrečná scéna skvělá. ()
"Doktor řikal, že by to šlo.. Kastrací !!" ;) ()
slabší :/ ()
10/10 ()
"Netušil jsem, že to rozmnožování je takový peklo..." - "Už po pátý dávce na mě bušili, ať prej toho nechám, že prej ty moje spermie jsou divný. Prej se pořád točej dokolečka a narážej do sebe!" ()
Hodně povedenej díl, jen ta část s obří mluvící flaškou mi přišla dost trapná a zbytečně dlouho natažená. Nejlepší Iva a její deníček a paranoidní Benbelín "řekl jsem těm holkám, že Benbelín dobře ví, co dělá" ()
Krásné metafory piva jako ženské a ctnostná oběť Ozzáka pro zachování metalu! 🤘😊 ()
"akorát nesmím tři dny pít..." :))) Nokie 5110... Ano to byl ještě mobil... ()