foto

Petr Neubauer

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2016 Slíbená princezna (TV film)
2012 Záblesky chladné neděle
2011 Villa Faber (TV film)
2009 Malé lži (studentský film)
2006 Úřední hodiny (studentský film)
Uzavřená společnost (studentský film)
2005 Klidná rána (studentský film)

TV seriály

2018 Dabing Street (TV seriál)
2016 Doktorka Kellerová (TV seriál)
Láska až za hrob (S01E10)
Přítel (S01E09)
Ministrova dcera (S01E07)
další epizody (8)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Mike v ohrožení (S02E28)
Doktor Martin (TV seriál)
Zešílíme spolu! (S02E10)
Nový ředitel (S02E09)
2015 Atentát (TV seriál)
Doktor Martin (TV seriál)
Konec doktorů v Beskydech (S01E16)
Ohrožený druh (S01E15)
2014 Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
další epizody (13)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Nevinné lži (TV seriál)
Byl lásky čas (E08)
Chromozom (E06)
Druhý dech (E03)
další epizody (4)
Škoda lásky (TV seriál)
Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Helenka (S03E20)
Viróza (S03E19)
Poslední výstřel (S03E18)
další epizody (50)
Helena (TV seriál)
Odloučení (S03E02)
Podmínky rozchodu (S03E01)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Velké finále (S01E32)
Volný pád (S01E31)
Světlé zítřky (S01E30)
další epizody (32)
Helena (TV seriál)
Daně (S02E12)
A do druhý nohy! (S02E11)
Všechno nejlepší (S02E10)
další epizody (26)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Noční taxi (S03E04)
Pohřbená zaživa (S03E03)
Černý Mušketýr (S03E02)
další epizody (4)
2011 Venušánkovy příběhy ze Země děda Praděda (TV seriál)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Podraz (S02E16)
Slušný chlapec (S02E15)
Messenger (S02E14)
další epizody (9)
2010 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Vesnická balada (S02E09)
Otázka víry (S02E06)
Nenávist (S02E05)
další epizody (7)
2009 Comeback (TV seriál)
Absťák (S01E28)
Pan Prase odchází (S01E27)
Těžká hodina (S01E26)
další epizody (7)
2008 Comeback (TV seriál)
Lexa a porno (S01E10)
Modelka (S01E09)
Zdravý a nemocný (S01E08)
další epizody (10)
Soukromé pasti (TV seriál)

Dokumentární

2012 Čarodějův učeň
Národní klenoty (TV seriál)
Praha - jednota v rozmanitosti (S01E13)
Praha - rozmanitost v jednotě (S01E12)
Sloup Nejsvětější Trojice v Olomouci - v plnosti víry (S01E05)
Rok konopí
2010 Stalking (TV film)
2008 Babička
Sám napříč Femundsmarkou

TV pořady

2012 Tajemství rodu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace