Reklama

Reklama

Ledové ostří 3: Splněný sen

(TV film)
  • USA The Cutting Edge 3: Chasing the Dream (více)

Po zranění partnerky si mladý nadějný krasobruslař Zack najde novou, kterou musí před mistrovstvím řádně připravit. Vzhledem k tomu, že nikdy profesionálně nezávodila, jsou všichni z týmu, včetně trenéra, proti... (TV Prima)

Recenze (69)

PRobin odpad!

všechny recenze uživatele

Sice je to vedené jako romantické sportovní drama, ale může mi někdo vysvětlit, kde v téhle zbytečnosti bylo to "sportovní" a "drama"? Ve sportovním filmu by toho mělo být k vidění víc než jen trojí objetí kluziště a pár sedlehů. Stejně jako za drama nepovažuji filmové rozepře s bývalou přítelkyní. Jen další z řady neúspěšných nastavovaných pokračování. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Prvé zhliadnutie tohto filmu ma presvedčilo o tom, že sa natáča stále to isté. Tento príbeh (natočený 3x) sa režisérom asi zapáčil. Takto natočený film sa mi , ale páčil a nedokázala som z neho odtrhnúť zrak. Okrem toho hlavná postava v podaní Matta Lantera pôsobí na mňa charizmaticky. Ďalej sa mi páčil výber hudby. No, v konečnom dôsledku, za neoriginálny nápad som strhla 15% takže iba 75%. ()

Reklama

Allka 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak zbytečný film, že zbytečnějšího snad není. Naprosto věrná kopie jedničky (alespoň v druhé půli), i s úplně stejnou závěrečnou scénou s dokonce totožnými kecy. Rozdíl je jedině v tom, že tentokrát se role obrátily a místo hokejisty tu máme hokejistku a tím zkušeným je muž. Respektive roztomilý mladíček. Ten už vůbec není tak protivný a rozmazlený, jako byla Katie v prvním Ledovém ostří, a od začátku má se svou náhradní partnerkou milý vztah. Což je sice roztomilé, ale bohužel hlavně kvůli tomu ztrácí děj šťávu a vtip. Zajímavý nebo nějaký neotřepaný příběh tu také nenajdeme, tudíž filmu zbývá už jenom to krásné bruslení. Které je taky trochu přitažené za vlasy, když ho člověk porovná s reálnými prvky v soutěžích. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tohle si nasaď! Nebudu vysvětlovat tvojí mámě, proč máš obličej dozadu." Já tedy krasobruslení moc nemusím, ale jakmile se kolem zubatých bruslí mihne jméno Dorsey, tak se tomu nevyhýbám. Sice je to jen třetí variace na totéž, vrcholy a pády se střídají ve stále stejném rytmu, ale mě to baví. Zásluhu na tom má především amatérská hokejistka Alejadra Delgado, protože ona je přesně tou, která by mě mohla donutit oholit si nohy a vyrazit tajtrlíkovat na led. Teď mě napadá, že jsem to přehnal, protože k tomu by mě nedonutila ani ona, ale přesto se mi na to docela slušně koukalo. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ať už si o Ledovém ostří (r.1992) říká kdo chce co chce, patřilo (minimálně v naší republice) ke koloritu doby a jisté naivní kouzlo mu nelze upřít. To co si však dovolil tým kolem „režiséra“ Stuart Gillard, za to by se ve středověku utínaly hlavy. Disneyovsky laděná romanticky sportovní pohádka o amatérské hokejistce, z které krásný princ mávnutím kouzelného proutku udělá mistryni v krasobruslení, se pohybuje zcela mimo realitu a bohužel i veškerou soudnost. Normálně bych asi udělil hvězdičky dvě, už jen proto, že jsem vydržel až dokonce, ale z úcty ke staré VHS, na které mám natočené ledaření D. B. Sweeneyho a Moiry Kelly, musím jít až téměř na samé dno hodnocení. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama