Reklama

Reklama

Strašáci

Trailer

Mladý pár (James Marsden a Kate Bosworth) se stěhuje do malebného jižanského městečka. Dokonalé místo se ale brzy mění v peklo, když na povrch začnou vyplouvat temná tajemství a smrtící vášně. Dvojice se stává terčem několika místních zvrhlíků vedených bezcitným Charliem (Alexander Skarsgård – TV seriál “Pravá krev”) a oba musí přežít noc plnou útrap a nekonečného krveprolití. Zachrání se pouze v případě, že budou ještě surovější než jejich nelítostní trýznitelé. Ve vedlejší roli se představuje na Cenu Akademie® dvakrát nominovaný James Woods (Nejlepší herec – Salvador, 1986 a nejlepší herec ve vedlejší roli – Duch minulosti, 1996). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (267)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Vcelku sugestivní filmařina. Režie chytře klame tělem. To co se z počátku tváří jako další přiblblá teen killing road movie se nakonec zvrtává v drsnou survival řezničinu, kde do sebe vše zapadá jak má, charaktery hrají jako o život a děj má grády nevídané. Neviděl jsem remake, ale ani mi to zase tak nevadí. Tenhle snímek funguje výborně sám o sobě. ()

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Ne tak tragická (jak jsem čekal), přesto totálně zbytečná kopie. Od začátku do konce okopírovaný děj, se ale nemá šanci náladě originálu ani přiblížit. Chybí totiž TA syrovost a.... Dustin Hoffman. Jako když se na školní besídku nastuduje Shakespeare. Třídní je spokojená, rodiče nadšeně tleskaj, a dětem je to u pr... teda pumpička. Hvězdu navíc za oteklo Jamese Woodse. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Noví Straw Dogs jsou relativně slušný, ale hrozně zbytečný film. Ještě zbytečnější než ostatní remaky, protože už existují dokonce dvě vynikající verze téhož, přičemž jedna je jen dva roky stará. Ano, mluvím o skvělém severském filmu Fri os fra det onde, který doporučuju všem. Nové Straw Dogs mohu doporučit jen těm, kteří chtějí mít přehled o všem novém, co se v žánru šustne. Je to takový lepší průměr. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Totálně zbytečný a bezkrevný remake, který starýmu dobrýmu Samovi nesahá ani po kotníky. Atmosféru zapadákova zde nefunguje stejně jako vztahy a interakce mezi postavami, které jsou všechny do jednoho nesympatické a to i ty, co by sympatické být měly. Marsden se Skarsgardem se to celé snaží nějak uhrát, ale nemají bohužel moc co hrát, jelikož první z nich má popis postavy ,,hodnej ale blbej" a ten druhý pro změnu jenom ,,zlej, tupej a nadrženej". Kate Bosworth se zde navíc opět snaží všechny marně přesvědčit, že je hezká a James Woods tu vypadá jak po třech infarktech. Takže pro příště nechte Samova díla radši spát, když k nim nemáte co nového říci. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě zbytečný ale na druhou stranu překvapivě povedený remake Peckinpahovi klasiky, který nepřekonává atmosféru originálu, nepřináší mnoho nového ale v záplavě novodobých remaků přeci jen působí daleko sofistikovaněji a dospěleji než díla z dílny Michaela Baye (samozřejmě jeho produkční díla ne režijní). Kdo zná klasiku určitě se neurazí, kdo nezná a nehodlá se koukat na (ne)sexy Dustina Hoffmana a Susan George, najde zde zdařilou náhradu. Suma sumárum, povedený thriller. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (6)

  • Filmovalo sa na viacerých miestach v americkom štáte Louisiana. (MikaelSVK)
  • Producentovi Rodu Lurieumu se dostalo požehnání Dustina Hoffmana, původního představitele hlavní role. (Conspi)

Související novinky

Alexander Skarsgård jako vikingský mstitel

Alexander Skarsgård jako vikingský mstitel

15.07.2011

Byl by asi hřích, kdyby mu dříve nebo později taková role nespadla do klína. Stellanův syn a hvězda seriálu Pravá krev se ze všech sil snaží rozběhnout filmovou kariéru. Po Melancholii, remaku Straw… (více)

Hvězdné nábory i útěky

Hvězdné nábory i útěky

19.07.2009

Máme pro vás spoustu castingových novinek, tak se nezdržujme úvodními řečmi a přejděme rovnou k věci. Robert De Niro si prý zahraje v Rodriguezově krváku Machete, jehož natáčení startuje už 29.… (více)

Strašáci nanovo

Strašáci nanovo

24.04.2009

James „Cyclops“ Marsden se vyřádil v několika komediích (a v každé předvedl, že má pro tenhle žánr opravdu talent), ale teď zkusí něco drsnějšího. Nejdřív jej uvidíme v hororu Richarda Kellyho The… (více)

Reklama

Reklama