Reklama

Reklama

Triangle

Trailer 1

Obsahy(1)

Když Jess vyrazí s přáteli plachtit na otevřené moře, nemůže se ubránit pocitu, že je něco špatně. Podezření se realizují, když jejich jachta v bouři ztroskotá. Jediná šance na záchranu se jeví v možnosti dostat se na vzdálenou a zdánlivě opuštěnou loď. (Chatterer)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (384)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No, to musí mít člověk exkluzivní pech, aby uvízl v takto nepříjemné časové smyčce. Pokud tam uvízne blondýna, jako tomu bylo v tomto filmu, tak už tam samozřejmě zůstane navždy. Docela mám rád ve filmech i v životě, když věci dávají smysl. Vážně nevím, jestli měl tento film v původní verzi 36 hodin materiálů a přestal dávat smysl až po nastříhání do 99 minut. Dobrá, nechtěl jsem to vytahovat, ale podle vysoce nespolehlivého IQ testu mám IQ 142(což v něm bylo maximum) a s tímto IQ mi tento film smysl prostě nedává. Mám více otázek, než kolika se mi dostalo odpovědí. Chápal jsem to tak, že hlavní hrdinka si svoje předešlé počínání dobře pamatovala. Nenapadá mě jediné možné vysvětlení proč by si ho nepamatovala, a proto mi nejde do hlavy její naprosto nesmyslné jednání. Pokud si svoje dřívější počínání nepamatovala, tak to měl režisér na začátku asi tučným písmem napsat, aby mi film mohl dávat smysl. Pokud se tu někdo považuje za odborníka přes tento film a je ochoten mi zodpovědět pár stovek otázek, nechť se mi ozve poštou. Nápad hrozně fajn, zavál nám svěží vítr, ale proč tolika nedotaženosti. To se na tenhle film musí člověk vážně zfetovat, aby měl pocit, že mu do sebe všechno zapadá. Horor to samozřejmě není ani vzdáleně. Ani thriller ne. Věřte mi. Poznám to. Už jsem jich pár viděl. Docela mě zamrazilo v zádech, když jsem se zde dočetl, že zde údajně hráli dobří herci, respektive špatní herci, ale měli hrát údajně dobře. Můžete mi jednoho takového ukázat? Dále jsem zjistil, že mám na hlavní hrdinku asi nějakou alergii. Nebyla mi naprosto povědomá a zjistil jsem až po skončení filmu, že už jsem ji v 6 kouscích viděl. (5x odpad!, 1x 1*) Proč název trojúhelník? Nějaká narážka na Bermudy? Zřejmě, jinak by byl mnohem příznačnější název ,,Kruh". S konečným verdiktem, že mnohem raději uvidím nekonečný cyklus v C++, než dopustit další setkání s touto, buďme slušní jsou tu děti, debilní sračkou. 1* dávám pouze z toho důvodu, že to není Ordinace v růžové zahradě, ačkoli se jedná o cykly podobné. p.s. Chtěl jsem to sem dát 3x za sebou, ale je to příliš dlouhé a vypadá to blbě. ()

castor 

všechny recenze uživatele

I přes velmi slušný začátek mě Triangle o svých kvalitách příliš nepřesvědčil!! A nebylo to jen proto, že jsem se v něm ne vždy orientoval.. Naštěstí leccos vytáhne pohled na Melissu George, okatou, vyzývavě oblečenou slečnu, která splňuje žánrová klišé tím, že ráda leze a prozkoumává temné místnosti, od kterých by jiní šupem utíkali. Hlavně ale nabízí poměrně zajímavý námět. Další z britských nadějných tvůrců Christopher Smith už kdysi potrápil Franku Potente v Metru, teď bych v jeho podání ale uvítal spíš nějakou přehlednou vyvraždovačku, a ne mnohdy jen na efekt natočený „smyčkový experiment“.. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Já to nějak moc nepochopil, to jako byla mrtvá a vše byl jen sen? Dalo se to vůbec nějak chápat? Lámal jsem si hlavu jak to jen šlo a nějak jsem tohoto křížence Smrt přichází v bílém a Na hromnice o den více, nepobral. Podruhé jsem pochopil určitě více a držel jsem se statečně do 70. minuty. Potom jsem pochopil že vlastně sledujeme příběh jedné a tatáž osoby a tím pádém mě příběh dával více smyslu. Sledujeme 3 nalodění a ve smyčce po třech se naše hlavní postava stále více posunuje k nevyhnutelnému. 60% ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Dokonale chladný pravoúhlý trojúhelník s až nepředstavitelně nepříjemným rozuzlením. Myslíte si, že už víte jak snímek skončí a těšíte se s jakou chutí vypálíte, jak byl konec předvídatelný a jak jste na špek neskočili, jenže ejhle takhle jednoduché to rozhodně nebude. Napětí je dávkováno intravenózně s přesností na mililitry roztočené do jednoho bludného kruhu z něhož není cesty ven. Prakticky drsnější a bezvýchodnější verze podobně vymazleného a do sebe zapadajícího Butterfly efectu, akorát s tím rozdílem, že Triangle už nikdy nechci vidět znovu. ()

petero 

všechny recenze uživatele

LOS CRONOCRÍMENES tu bol skôr. Triangle len kopíruje nosný nápad, tentoraz však so sexy ústrednou postavou a v inom prostredí. Na španielsky film tak odkazuje skoro totožným outfitom vraha. Nelogické správanie postáv tu viac vadí, hlavne keď sa k tomu pripletú WTF momenty typu hodenia brokovnice do chrbta alebo napichnutie na držiak. Na druhej strane scéna s terasou plnou mŕtvol tej istej osoby je parádna ale aj tú vlastne Christopher Smith odkukal z RESIDENT EVIL EXTINCTION. Akoby sa snažil posunúť svoju tvorbu do niečoho serióznejšieho, no kopírovaním nedávno videného to nie je zrovna najlepší nápad. Je to proste béčkar a toho by sa mal aj držať. Evidentne mu dochádzajú nápady no našťastie jeho ďalší projekt napísal scenárista WILDERNESS tak dúfam že dostanem niečo čo mi nebude po celí čas pripadať ako déjà vu. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Film se poprvé promítal na FrightFestu v Anglii. (Chatterer)
  • Loď Aeolus, kam Jess (Melissa George) a ostatní nastoupí, se jmenuje po starověkém řeckém vládci větru. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama