Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Casey Bowman je americký sirotek, který byl vychováván v klášteře dojo, kde se ho ujal mistr bojových umění Takedou. Z Caseyho se naučil bojová umění tak dobře, že ho Takeda zvažuje jako jednoho ze dvou kandidátů na svého nástupce, který bude mít za úkol pokračovat v dohledu nad posvátnou truhlou Yoroi Bitsu. Druhým kandidátem je další Takedův student Masazuka. Masazuka těžce snáší Caseyho přátelství s Takedovou dcerou Namiko a tak při vzájemném souboji s Casey na něj použije nepovolené praktiky boje. Za to ho Takeda z kláštera vyžene a za svého nástupce zvolí Caseyho. Masazuka potupně z kláštera odchází a slibuje pomstu. Za nějakou dobu se z Masazuky stává nájemný zabiják pracující pro společnost Temple Industries, kterou vede milionář Temple, který zároveň vede tajnou zločineckou organizaci a nechává Masazuku likvidovat své obchodní konkurenty. Masazuka stále cítí, že on by měl být faktickým nástupcem Takedy a stát se strážcem Yoroi Bitsu. Vrátí se tedy do chrámu, kde způsobí povyk a Takeda se proto rozhodne vyslat Caseyho s Namiko s truhlou do New Yorku za svým přítelem, profesorem Garrisonem. Masazuka znovu vrací do chrámu, kde povraždí všechny bojovníky a zabije i Takedu. Zjišťuje však, že truhla je pryč a že s ní Casey odjel do New Yorku... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (218)

Chen 

všechny recenze uživatele

Další důkaz, že Scott Adkins je nejlepší filmový bijec poslední doby (a navíc velký sympaťák). Ninja dokonale naplňuje šablony filmového ztvárnění ninjů, tak jak jsme zvyklí. Je tu morálně nezkažený frajer, který kope pěkně vysoko, je tu kráska v nesnázích (která si ale dokáže poradit s protivníky docela dobře sama), je tu velmi, ale velmi zlý záporák, je tu troška mystiky a jsou tu tajemné artefakty. A proč ne, troška nostalgie nikdy neuškodí a hlavně, Scott Adkins se ukazuje opět ve skvělé formě, takže fanoušci bojových umění budou spokojeni. I když, jak už tu bylo tisíckrát řečeno, všichni vzhlížíme k Undisputed III, to jistě bude pořádná lahůdka. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins je nesporne superborec a žiarivá hviezda novodobých martial arts filmov, v Ninjovi však dostal priestor na predvedenie možno tak 50% svojich bojových schopností, čo je dosť prúser. S dlhšími vlasmi a bez "boykovskej" briadky vyzerá ako mladší, svalnatejší brat Bena Stillera a na túto jeho vizáž som si po nadupaných Undisputed 2 a 3 proste nedokázal zvyknúť. Navyše ústredný záporák Masazuka nemá charizmy ani za krajčírsky náprstok a jeho sofistikované ninjovské triky ma omrzeli asi po desiatich minútach. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na nenáročnú zábavu dostačujúce. Aj niektoré akčné scény niesu na zahodenie, ale stále je to len videobéčko, ktorých sa ročne točí na stovky. Síce o niečo kvalitnejšie, ale predsa len béčko. Berie sa veľmi vážne a nemá ani to kúzlo - guilty pleasure, ktoré mali staršie video pecky z 80. a 90. rokov, ktoré tu niektorý spomínajú. Suma sumárum, raz a stačí. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

scott adkins,neprávem nazývaný nástupce van damma.kope mu to sice hezky,ovšem jeho herecké umění je na bodu mrazu,stejně tak jako tahle super ulítla sračka,o super moderním ninjovi.nemá moc smysl se rozepisovat o demenci scénáře,ovšem za zmínku stojí ta jeho japonská přítelkyně...dcera totalního mástra,která celej život cviči to svoje kug-fu a pokaždý dostane totálně do držky o tupejch goril a ještě se vždycky rozbrečí.0%na tyhle slátaniny mi už bohužel není pět a mojí nejoblíbenější čiností není čtení comixů. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Strašně cool film, kde se spojuje západní s východním. Bojová umění jsou zde prezentována celkem dobře, ale ani tak se nejedná o něco výjimečného. Scott Adkins je celkem frajer, ale podle mě se spíš hodí na američtější boje. Nemluvě pak o tom, že příběh a jeho záporáci jsou strašně klišovití. Sem tam se až bolí dívat na to, co se zde předvádí. Ninju si určitě představuji jinak a ten název se k tomu moc nehodí. Ano, ten ninja zde nějaká je, ale ty jejich triky... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama