Reklama

Reklama

Dylan Moran: Like, Totally

všechny plakáty
Velká Británie, 2006, 69 min

Hrají:

Dylan Moran

Obsahy(1)

Druhý záznam představení stand-up komika Dylana Morana, tentokrát z Londýna. Jeho zvláštní postavení ke všemu znovu napadá řadu témat, ať už stejných jako v předchozím představení, ale s novými vtipy, nebo úplně nová témata. "Cynický" Ir zasahuje znovu a je vidět, že i Londýňané jsou nadšení. (c.tucker)

Recenze (85)

genetique 

všechny recenze uživatele

Akože, totálna špička medzi stand-upom. Musíme si priznať, že toto je naozaj majstrovské dielo. Odporcom poviem len toľko, že nemôžme porovnávať 10minútové skeče a výstupy niektorých komikov, ktorí povedia jeden vtip a idú domov. Toto má gradáciu, pointu a celé je to pohodové, jednoduché a úderné. A to je to, vo co go. 85%. ()

Mairiel 

všechny recenze uživatele

Humor Dylana Morana je podle mne geniální. Zbožňuji jeho vzteklý způsob vyprávění, nadávání na všechno možné - od bezvýznamných každodenností až po vlastnosti celých národů. Stačí, aby takto předčítal recept na dušenou mrkev, a bude to dokonalé. Bohužel, i přes to všechno, je Like, Totally poněkud slabší než Monster. Mám pocit, že jeden nebo dva vtipy se opakovaly (což by nebylo až tak strašné) a druhá polovina pořadu už hodně zaostávala za tou první. Přesto doporučuji všem fanouškům současné ostrovní stand-up comedy... ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

O facku méně vtipné než vynikající Monster, ale pořád tu máme skvěle fuckujícího Dylana Morana, který si nebere servítky vůbec s nikým, od vlastních dětí až třeba po Němce- odpad Evropy :-) Tenhle týpek má prostě svůj vlastní, mírně svojský, pohled na život... až mi bylo párkrát mírně nevolno od žaludku, když jsem se přistihl, že spoustu věcí vidím stejně :-) Jinak klasika- víno, cigárko, tentokráte i čaj a sem tam zapomínání, o čem, že to vlastně mluvil, z čehož pramenilo přeskakování z tématu do tématu- zkrátka všechno to, co na Moranovi mám(e) rád(i). ()

zipexx 

všechny recenze uživatele

Vynikající bavič a obratný řečník Dylan Moran ve své další ONE-MAN-SHOW opět potvrzuje, že je v tomhle oboru nejlepší !!! Jeho předchozí kousek Monster byl opravdu o malinko vtipnejší, ale i tak je Like, Totally hodinovým záchvatem smíchů, proložený ironickým pohledem na svět...pohledem velkého komika. ()

danoo 

všechny recenze uživatele

I think, L i k e, T o t a l l y is even more stylish than M o n s t e r and this is Moran´s c o n t r i b u t i o n . t o . p s y c h o a n a l y s :_________ „Tahle agresivita je fakt běsná... A potkáte ji všude... Jako možná si myslíte, že jste naštvaní na toho nemožného řidiče. Ale pravděpodobně to bude něčím jiným...Něčím z vaší minulosti... Možná jste podvědomě naštvaní na svoji matku. A tak ve svých 45 letech skončíte uprostřed ulice a zběsile ječíte...Takové chování musí mít nějaký důvod. [...] Možná si vzpomínáte na své dětství: Sedíte sami v kuchyni, soumrak přechází v sametovou noc, z dáli se ozývá křik dalšího dítěte a vy jste sami, protože právě nadchází zvláštní čas, kdy dostanete puding celý jen pro sebe. Ve dveřích se objeví vaše matka v šatech z padesátých let a voní po magnoliích a sušenkách... Postaví před vás puding a vy si přitáhnete židli a pak se objeví takový ten staromódně vypadající nanukáč... Takový, co se musí nakrájet nožem na chleba dřív než se rozpustí do oceánu sladkosti... Vy rozrušeně zvednete svou malou vidličku, zaboříte a vytahujete ten první kousek... A pak, a pak sklapne past! Past plná japonských pavouků-bojovníků... A ona si zapálí sirku o své předloktí a vyhodí vás do předsíně, abyste tam tančili pro peníze. A s tím se nikdy nevyrovnáte...To prostě není možné..." ()

Zajímavosti (2)

  • Po posledním představení v Austrálii odcházel Dylan Moran z pódia ochraptělý a skoro bez hlasu. (TheJoker)
  • Dylan v tomto vystoupení použije slovo "fuck" či jeho variace celkem 27x. (dddddavidddd)

Reklama

Reklama