Reklama

Reklama

Trojdílný muzikál Doctor Horrible's Sing-Along Blog, určený výhradně pro internet, pojednává o šíleném vědci a zároveň superzločinci, který je platonicky zamilovaný do dívky z prádelny, Penny. Je však příliš plachý na to, aby ji oslovil. Zároveň velmi touží po tom, aby se dostal do ligy superzločinců. V cestě za splněním obou snů mu však stojí jeho věčný rival a superhrdina Captain Hammer, který ho ve všem poráží. Scěnář napsal uznávaný tvůrce Joss Whedon, spolu se svými bratry a snoubenkou jednoho z nich, během stávky scénaristů a celý projekt natočil s minimálním rozpočtem s pomocí svých známých. (Sydia)

(více)

Recenze (291)

katasta 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě naprosto geniální! Smála jsem se od začátku do konce. Má to skvělou myšlenku, parádní písničky s texty, co mají nějaký význam. Takhle nějak by měla vypadat každá správná komedie, žádné zbytečné průtahy a zdlouhavé scény, nic co by tam mělo být navíc, a nic čeho by mělo být méňě, prostě paráda a já jsem nadšená :o)) ()

esopesokeso 

všechny recenze uživatele

Veľmi vtipný, premyslený, nekomerčný muzikál, ktorý má s realitou mnoho spoločného.Má zaujímavé, chytľavé pesničky.Či som bol happy alebo nehappy stále ma zaujal a pobavil.Videl som ho asi 5 krát ..je v mojej topke. verzia s cz titulkami . ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Po dnešním dni jsem potřebovala pecku, něco, co mi vymaže HDD a zároveň nakopne do dalších dní. A doktor Horrible byl přesně taková pecka, kde fandíte "zloduchovi", držíte mu pěsti, aby si naklonil srdce své vyvolené a aby byl přijat do Zlé ligy zlých... Jo, je tam dvakrát slovo zlý, pokud nechápete, pusťte si to, obrázek si uděláte okamžitě. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Neil Patrick Harris a Nathan Fillion v bláznivém muzikálovém úletu Joss Whedona.? Oh yeah! Ono to totiž vážně funguje. Songy jsou až nebezpečně chytlavý, příběh je jeden velkej úlet a Harris je (zase) legendary. Hodně dobrá muzikálová jednohubka, které by klidně i slušel větší rozpočet a více dílů. Tohle byla totiž fakt sranda. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Nedřív jsem šokovaně koukala na Barneyho Stinsona bez obleku, pak na Mala Reynoldse bez Serenity a Howarda Wolowitze bez roláku. Ale po pár minutách se to změnilo na dokonalou zábavu a všechny minulé role byly zapomenuty. Zpívající Neil Patrick Harris byl neodolatelný a Nathan Fillion se svým mega sebevědomým a "kladivem". Výborná záležitost. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (17)

  • Seriál byl časopisem Time jmenován 4. nejlepším televizním seriálem roku 2008, přestože byl vytvořen pouze pro internet a nikdy se neplánovalo, že by běžel klasicky v televizi. (HappySmile)
  • Napísané Jossom Whedonom počas stávky scenáristov. (Mihail123)

Reklama

Reklama